上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

05/12/2007 , 星期三 , 跑馬地

1 連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第6場
8 實業成功
10 有聲氣
$ 10.00 $ 20.00   
2 連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第8場
5 愛拼者贏
9 旅英愛駒

總額     
$ 40.00

數據表

已更新岩就自已拿!

附件

2007-2008贏馬有方.rar (229.78 KB)

2007-12-6 23:14, 下載次數: 65

必勝有方

09/12/2007 , 星期日 , 沙田

星期日:王志偉出番來,葉楚航成追擊目標,今季每次有紙醉金迷出,馬房都兇羣而出,今次韋達再騎唔好睇低佢!葉楚航同韋達講:「個個話你騎大賽唔掂,我隻馬谷到火紅火綠,俾得你騎我都唔信你輸得俾其它對手。」韋達再同葉楚航講:「放心!你隻馬岩我跑法,我要話俾大家聽,香港我主場無人能擊敗我。」

附件

ScreenHunter_01 Dec. 08 00.10.jpg (93.49 KB)

ScreenHunter_01 Dec. 08 00

ScreenHunter_01 Dec. 08 00.10.jpg

ScreenHunter_02 Dec. 08 00.10.jpg (111.5 KB)

ScreenHunter_02 Dec. 08 00

ScreenHunter_02 Dec. 08 00.10.jpg

ScreenHunter_03 Dec. 08 00.11.jpg (95.72 KB)

ScreenHunter_03 Dec. 08 00

ScreenHunter_03 Dec. 08 00.11.jpg

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-8 05:43 AM 發表
教主:幫手留意下呢3個澳洲騎師丫,潘頓,戴勝,白德文!!佢3個係好友鬼鬼!
睇下有咩馬可以比佢地串到Q丫!thx
可能聽日唔會郁手,但以後佢地有排搵食:071: :071:

附件

ScreenHunter_01 Dec. 08 11.17.jpg (176.15 KB)

戴勝

ScreenHunter_01 Dec. 08 11.17.jpg

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-8 05:43 AM 發表
教主:幫手留意下呢3個澳洲騎師丫,潘頓,戴勝,白德文!!佢3個係好友鬼鬼!

附件

ScreenHunter_03 Dec. 08 11.18.jpg (206.19 KB)

潘頓

ScreenHunter_03 Dec. 08 11.18.jpg

白德文

引用:

附件

ScreenHunter_04 Dec. 08 11.21.jpg (337.04 KB)

白德文

ScreenHunter_04 Dec. 08 11.21.jpg

ScreenHunter_05 Dec. 08 11.27.jpg (102.92 KB)

白德文

ScreenHunter_05 Dec. 08 11.27.jpg

引用:
我諗佢地一齊串到機會比較少,就算俾你捉都捉唔到!有白德民既場次都係做主角,其它澳系只有柏寶可值得信賴。潘頓,戴勝兩個真係唔冷都唔好望佢上來攪亂檔。佢地唔需要贏馬都會預佢地一份,咁樣先叫老友鬼鬼!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-12-3 11:49 PM 發表

教主有無邊個差幾多場就贏幾百場頭馬果d數據:023:
上星期6 9場  真係完美佈局:034: 跟手有d pk 係電視度講佢升做3磅仔:046:  1 10金寶兒(C379) 黎海榮告東尼114---10- 1.40.4026
本地騎師讓磅(截至上次賽事日: 05/12/2007)
騎師頭馬次數現時讓磅
鄭雨滇

2 磅

賴維銘

2 磅

薛順強

2 磅

黎海榮

3 磅

梁明偉

5 磅

王志偉

5 磅

湯智傑

5 磅

徐君禮

7 磅

楊啟棠

7 磅

魯柏軒

7 磅

本地自由身騎師及見習騎師減磅規例
見習騎師
除非賽事條件另有規定,否則已獲准在賽事中策騎的見習騎師,可由他獲得批准該日開始,以及於其見習期內,按照以下幅度在任何賽事中獲得減磅︰
勝出頭馬未足二十場
減十磅
已勝出二十場頭馬但未足四十五場減七磅
已勝出四十五場頭馬但未足七十場減五磅
已勝出七十場頭馬但未足九十五場減三磅
已勝出九十五場頭馬減兩磅
與現行準則一樣,在考慮一名見習騎師所獲的減磅資格時,他以見習騎師身分在香港特區以外地方勝出的賽事,只有分級賽或表列賽,始會用以計算減磅幅度。
自由身騎師
除非賽事條件另有規定,否則已獲准在賽事中策騎的自由身騎師,可由他獲得批准該日開始,按照以下幅度在任何賽事中獲得減磅︰
勝出頭馬未足二十場
減十磅
已勝出二十場頭馬但未足四十五場減七磅
已勝出四十五場頭馬但未足七十場減五磅
已勝出七十場頭馬但未足九十五場減三磅
已勝出九十五場頭馬減兩磅
在考慮一名自由身騎師所獲的減磅資格時,他以騎師或見習騎師身分在香港特區以外地方勝出的賽事,只有分級賽或表列賽,始會用以計算減磅幅度。
上述新制度將於二○○五年十一月一日開始試行,直至二○○六/二○○七年度馬季結束後進行全面檢討。

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-12-8 01:12 PM 發表

收到~~~吾該哂!:041: :023:
唔好客氣,能力範圍必定盡力!:071:

09/12/2007 , 星期日 , 沙田

1 連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第1場
3 同一世界
10 最佳孖寶
2 連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第2場
8 企業精神
9 勇將軍
3 連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第3場
2 創惑
5 驊綵
4 連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第6場
1 旺國手
5 齊齊開心

總額     
$ 80.00   

國際賽不屬投注範圍,中就尤得佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆