上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-2 05:52 PM 發表

試落幾好玩,:023: 下次一於兩樣買齊搏大堆,我感覺到實有一次係無啦啦發左達.....:131: :023: :096:
諗到頭都爆!好多冷門白、柏經常出現。尾場兩隻大家都諗唔到,如埋到pQ不敢想像!我都好搏亂咁串3場,中左都唔知!:096:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2007-12-2 07:56 PM 發表

果然白柏關係非比尋常:096: 幾時升級做高級調查主任:071:
中多條摩、賀,大冷Q:025: ,就成功破案!:071: 幾時?!:025: 等我呢埋佢地床下底收下風先!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-12-3 08:17 PM 發表

一哥!
佢兩個唔會係:044: , 加埋你三個3P:096:
如果3個咁簡單就好,宜家講緊多P雜x!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-12-3 11:49 PM 發表

教主有無邊個差幾多場就贏幾百場頭馬果d數據:023:
上星期6 9場  真係完美佈局:034: 跟手有d pk 係電視度講佢升做3磅仔:046:  1 10金寶兒(C379) 黎海榮告東尼114---10- 1.40.4026
你都知我上季先學!無咁多料明日搵搵!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-12-4 12:07 AM 發表

有勞有勞:041: 中一次"應棍"可以玩成季:096:
聽你既語氣執到唔少!所以賭馬唔只講馬狀態咁簡單,人際關係都好緊要,所以研究人多左,馬其次!自已都覺得開始有脫離境界,唔同你地講馬咁耐,就係驚俾你地動搖自已信心,我要集中意志力,深入研究賽果後既秘密,嘩!好似講到自已專家咁!:096: 眼訓明天再談。:097:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-4 11:04 AM 發表
教主,岩岩上你個blog度睇下!發現原來你秘密私訪長隆!仲比你影埋2個女仔(煙)鸞戲水添:023: :131:
不過最衰睇唔到正面:071: :071:  下次有好野應該放上黎益下d手足!kaka
我講俾你聽,我係度猛昅果時,:131: 我老婆用相機映低左:036: !佢都話好正好有feel,:071: 咪影囉!正面仲正可惜佢無映,女人唔會映集中中間位置。:025:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-4 06:18 PM 發表
哈哈!我千估萬估都估唔到係你老婆影低!!kaka!中國真係多令女而家!!
下次等我影番d袋殊妹(鳳)獻比教主先:071: :071:
我老婆唔介意我影女仔,最緊要有味道!唔好高抄低射,個樣任你影!:097: 你睇我影果啲扮晒有深度!:096:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-4 06:18 PM 發表
哈哈!我千估萬估都估唔到係你老婆影低!!kaka!中國真係多令女而家!!
下次等我影番d袋殊妹(鳳)獻比教主先:071: :071:
仲有無端端有女fans,不過佢地唔賭馬!:071: 叫佢買都話多謝!祝我贏多啲喎!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-12-3 08:19 PM 發表
一哥!
週三有乜新花樣?
等我又可以執返D本呀!
俾個更驚人數據你玩!第一場7.騰達,上次大熱亞巫騎得有點托大,佢唔記得呢隻係5班馬,以為好超後上一網打盡,今次1檔把握跑道偏差,可以補鑊,本利歸還!連贏加多隻4.齊天大勝,三重彩6.迎利好,次次預測早左追多次!以上數據純作預測,輸左無錢賠,贏左唔駛多謝我!:098: :071: :098:

附件

ScreenHunter_01 Dec. 04 22.54.jpg (75.25 KB)

ScreenHunter_01 Dec. 04 22.54.jpg

ScreenHunter_01 Dec. 04 23.19.jpg (48.23 KB)

ScreenHunter_01 Dec. 04 23.19.jpg

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-4 11:52 PM 發表

騰達:041: 同路,重鎚位置,小道消息係上次自己都輸左舊魚]:096: 原本係多]出嚟,結果輸埋,今次補數.
位置應該好穩!不過我想佢贏!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆