上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

戴勝的資料

第5班 - 1400米 - (040-020) - 草地 - "B+2" - 無錫讓賽
分段時間 : 0.13.5  0.21.0  0.23.0  0.24.9   56k    寬頻   
名次馬號馬名騎師練馬師負磅檔位
15勝德寶韋達吳定強1255
210雄心戴勝呂健威11610
37國家富強賴維銘吳定強1226
44金錢豹柏寶徐雨石1273

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏533.50
位置516.50
1042.50
755.50
連贏5,10277.00
位置Q5,1088.50
5,7136.00
7,10363.00
三重彩5,10,76,224.00
單T5,7,101,748.00
四連環4,5,7,101,551.00

戴勝的資料

第5班 - 1400米 - (040-020) - 草地 - "B+2" - 無錫讓賽
分段時間 : 0.13.9  0.21.3  0.23.6  0.23.8   56k    寬頻   
110歡歡喜喜戴勝李易達1161
22自動加速鄭雨滇胡森1276
33火噴噴巫斯義方嘉柏1277
47幸運勝薛凱文徐雨石1188

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏1091.50
位置1032.50
233.50
336.50
連贏2,10461.00
位置Q2,10132.50
3,10125.00
2,3121.00
三重彩10,2,37,849.00
單T2,3,101,118.00
四連環2,3,7,101,299.00
第一口
孖寶
5/10344.50
5/281.00

戴勝的資料

第5班 - 1650米 - (040-015) - 全天候 - 向日葵讓賽
分段時間 : 0.28.1  0.23.6  0.24.5  0.24.2   56k    寬頻   
111野蠻戴勝薛達志11914
25金科寶蹄白德民約翰摩亞12710
314重疊歡笑冼文諾姚本輝1143
413金鷹賴維銘吳定強1161

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏11233.50
位置1174.50
551.00
1462.50
連贏5,111,534.00
位置Q5,11517.50
11,14734.00
5,14426.50
三重彩11,5,1475,054.00
單T5,11,1411,353.00
四連環5,11,13,1416,945.00
第三口
孖寶
7/115,174.50
7/5559.00
第一口
孖T
6,7,9/F5,217.00

戴勝的資料

第2班 - 1400米 - (100-080) - 草地 - "A" - 馬蹄蘭讓賽
分段時間 : 0.13.6  0.21.8  0.23.7  0.23.1   56k    寬頻   
112風雲遊子冼文諾薛達志11810
29龍的風采戴勝方嘉柏1193
31企業精神白德民約翰摩亞1301
47獲利多杜利萊蘇保羅1209

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏12924.50
位置12125.50
916.50
115.50
連贏9,122,617.50
位置Q9,12707.00
1,12411.00
1,934.50
三重彩12,9,122,291.00
單T1,9,122,405.00
四連環1,7,9,123,000.00
第八口
孖寶
6,7/12983.50
6,7/917.50

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-11-26 11:11 PM 發表

好!  多謝你隻戴勝先!

點解查戴勝?  Hm.....
1. 線路簡單可能仲易查, 橫掂之前D調查都幾失運, 一試無妨. :096:
2. 方李等都係大馬房, 最緊要係冷熱皆有, 回報率絕對不俗! :023:
3. 戴勝 ...
總結:戴勝6場頭馬有3場在5班!莫非唔係今次!?搏殺模式唔會一隻,去馬必1W1P,我就試一試愛菊射迎利好,唔得!落5班捕住佢。

柏寶搭白德民

1 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第3場
7 金津勝
8 雄爆
$ 10.00 $ 20.00   
2 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第4場
8 加州雄心
10 新力高
3 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第5場
4 駔驍之首
6 再威王
4 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第6場
5 勇中寶
9 絕塵
5 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第7場
2 馬友利
5 駿達駒
6 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第9場
2 搏得威
6 神州六號
7 連贏位置Q 沙田
星期六
連贏及位置Q
第10場
1 夢幻飛駒
2 爆燈

總額     
$ 140.00

全泥第一擊,殺呀!今次唔好咁揚,免得又有事發生!唔再調查無調查呢樣野!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-11-30 10:51 PM 發表

一哥好!
請問點解要神州六号呢! 我都唔明佢泥地大熱門???
我呢個買法係無原因!就算中都解釋唔到!呢隻神經六號咩料?大家心中有數,隻馬上季曾報泥地,不過退出左。會唔會係泥地馬?呢場就知道!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-16 11:36 AM 發表
跟住日後重點為白德民、大摩搭柏寶、賀賢,任何一方出現為大熱買Q或pQ,【教主】建讓pQ算吧或遇到該場有韋達大熱門,就為重心場次!:071: 再貪心就三重彩,就要再定策略!:096:
你地唔記得左個重點!:025: 我自已串到有條飛中晒3場pQ,:096: 不過我目標係條300-500pQ!:025: 希望等到!:071:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-1 09:39 AM 發表

多謝教主!
總算有D方向, 同日出擊同埋低班馬.  :036:
配合埋同線路馬房Q/QP都可一試.

今日就同你分身家玩下白柏, 又或者集中火力揀3場白拖柏薄. :025:
呢幾次無左白,損失慘重!:029:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-1 09:47 AM 發表

5,6,7場白拖柏薄3x7,中一條夠本、中兩條肥仔、中三條發達.....:023: ....260$一於豪比佢....:097:  
唔駛咁大貪!:096: pQ都好好回報!:096: 如果過百 pQ真係不敢想像。 希望好運繼續來,唔好俾佢停!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆