上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-11-23 11:32 PM 發表

現在很少入場了。其實場內有不少東西可以留意。最近「爆冷」又贏。那些梁愛詩呀等,你不會預期在馬場見到的人也露面。那麼,你再睇這場賽事的走位時,也要斥豸j師」進佔。那樣,形勢很易變成「包裝大師」走 ...
明白!下次見到何生龍精虎猛,四太風姿卓灼,大家識做野!玻璃鞋留一隻俾你,我閃!有難題必找你!:071:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-11-24 12:07 AM 發表

教主醒字派,一語中的。前次「爆冷」初出,有老何,無老四。熱身而已。
何生都係四太度訓多,點會四太唔知!:096: 唔好講咁多,好眼訓!:028:

25/11/2007 , 星期日 , 沙田

今次調查東、蔡為目標:
連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第3場
3 俊利好
6 萬事盈
$ 10.00 $ 20.00   
連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第6場
5 耀目
9 同歡笑
連贏位置Q 沙田
星期日
連贏及位置Q
第8場
7 好歡騰
12 色種靚

無理由一單案都破唔到!?真係吹漲! 唔會又有事發生呀!咁遲行動收晒電話對晒錶,突擊行動殺個措手不及!

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-11-26 12:00 AM 發表
教主教主!
有無戴勝的資料呀?  非常有興趣.
起碼要有個調查方向先. :122:
呢個戴勝值唔值得查先?支持力都不足,線路簡單只得兩個馬房睇佢!一就係方、李,可以查吓!唔駛查到亂晒籠。:071:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-11-25 11:32 PM 發表
don't give up. next time, you will win again.

in these few weeks, I brought very little place.

because very not easy to buy place horse.

best regards
c9 amy
我完全無放棄!只不過班騎師攪亂晒我既部署!:029:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-11-26 12:00 AM 發表
教主教主!
有無戴勝的資料呀?  非常有興趣.
起碼要有個調查方向先. :122:
28/11/2007 , 星期三 , 跑馬地

第5場     江西讓賽 , 21:15 , 第4班, 草地, "A" , 1650米
今次我揀12.迎利好,評分現處40分降班邊緣,幕後心意難明,但隻馬前次場次117已有走勢,41倍牌仔無信心下,交出一段無必要既風捲殘雲既走勢,上次强配大師傅戴勝,更報跑全泥幕後苦心經營製造假賽績,令大家對12.迎利好信心動搖來個回馬槍,查實12.迎利好曾左前膝不良於行,影晌進度!今季跑兩場谷草1200米,所負不遠證明馬能應付谷草,今次幕後毅然增程,顯露搏殺之心,戴勝谷草成績奇差,只有一隻金星跑第二,搏你唔信唔敢買!檔位抽到內欄3檔極之好跑,睇睇袋鼠幫戴勝,會唔會駛出一招中段外檔增速,殺過措手不及!馬膽之選。:098: :071: :098:

引用:
原帖由 nn2136 於 2007-11-27 01:28 AM 發表

多謝教主賜教,等我留意下隻迎利好先:098:
留意吓啦!今場可能有疑點,不過我驚走寶!:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-11-26 11:11 PM 發表

好!  多謝你隻戴勝先!

點解查戴勝?  Hm.....
1. 線路簡單可能仲易查, 橫掂之前D調查都幾失運, 一試無妨. :096:
2. 方李等都係大馬房, 最緊要係冷熱皆有, 回報率絕對不俗! :023:
3. 戴勝 ...
你唔好咁認真!戴勝條友仔係谷草,金星只取1個第2,問你夠唔夠膽買?隔夜得8倍有人信,今次會有機!我諗住有10-20倍摳暈佢!宜家進退兩難,會唔會等降班、又換番個牌仔先嚟料!?

戴勝的資料

第 1 場
第5班 - 1600米 - (040-020) - 草地 - "A+3" - 珠海讓賽
分段時間 : 0.25.2  0.22.7  0.22.7  0.23.8   56k    寬頻   
名次馬號馬名騎師練馬師負磅檔位
110金星戴勝李易達1171
29真如意杜鵬志伍碧權1175
32星運才子高雅志方嘉柏1298
47精圖鄭雨滇葉楚航1194

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏1082.50
位置1031.50
923.00
227.50
連贏9,10305.50
位置Q9,1094.50
2,10121.50
2,988.50
三重彩10,9,24,889.00
單T2,9,10799.00
四連環2,7,9,10564.00

戴勝的資料

第4班 - 1600米 - (060-040) - 草地 - "A+3" - 汕頭讓賽
分段時間 : 0.24.3  0.22.3  0.23.4  0.24.2   56k    寬頻   
名次馬號馬名騎師練馬師負磅檔位
18冠先鋒戴勝李易達1208
23一眼神通巫斯義李易達1271
34電訊馬主薛凱文苗禮德1262
45旅英名駒潘頓約翰摩亞1265

派彩

彩池

勝出組合

派彩 (HK$)

獨贏822.50
位置813.00
334.50