上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-11-18 12:23 PM 發表

吾洗住,有無其他可以玩住先:041:

我估國際賽佢"老虎"都會出:071:
可能"國際騎師谷草夜"已經見到佢:096:

小小心得:賀生閘前2分鐘起飛馬要重視~今季多不勝數~斎講琴日已經 ...
17/11/2007 , 星期六 , 沙田

1 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第4場
2 鄉村樂韻
10 點心...........................P$21.5
$ 10.00 $ 10.00   
2 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第2場
5 驍騎無敵.......................退出
8 奮進
3 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第7場
4 無敵神駒
5 新力升
4 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第8場
4 勝利飛駒......................p$17.0
9 飛馬王子
5 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第9場
1 搏得威
3 齊歌頌..........................P$26.0
6 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第10場
3 同一夢想
7 贏得好.........................p$38.5

總額     
$ 60.00   
昨日就一隻馬「驍騎無敵」,攪到神父受傷退出,全個搜查行動突然除消,未能係第一日取得罪證,非常失望!改變調查對象,會影晌豐厚盈利,好慘!!!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-11-18 02:30 PM 發表

哈.....只要搵得到代替"受傷神父"執行秘密行動既人,問題就可以解決。:023:
正如話齋:袋鼠幫,流水既袋鼠仔,無左邊隻都無問題既]。:097:  
袋鼠幫暫時無咗隻神父袋鼠仔,仲有好多隻蠱惑袋鼠仔,我要捉既唔係蝦兵蟹將,係幕後大老虎!:096:

21/11/2007 , 星期三 , 跑馬地

到現在唯有捉吓有牽連既人!好有興趣調查王志偉,呢個人極之有問題!究竟係泊到袋鼠碼頭抑或鍾意攪亂檔?就趁神父休息,睇睇佢同袋鼠有無動作!我就轉移方向,昅昅佢同柏寶,有無非比尋常關係!明晚谷戰就睇兩條友,有無罪證俾我搵到!:097: 老細你要信我!我無偷懶有做野嘅!:025:
連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第2場
2 奪寶群英
7 雄威
$ 10.00 $ 20.00   
連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第5場
2 鑽飾年代
9 過關博士

連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第7場
2 瀟洒叻龍
4 笑談中

總額     
$ 60.00

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-11-21 04:25 PM 發表
教主,今日位置重心係:071: 堅料:071:
呢隻我唔敢買!:035: 幫你打氣,如果贏唔到!叫杜利萊「一切順利」補數!我鍾意第四場「百笑」!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-20 07:41 PM 發表
到現在唯有捉吓有牽連既人!好有興趣調查王志偉,呢個人極之有問題!究竟係泊到袋鼠碼頭抑或鍾意攪亂檔?就趁神父休息,睇睇佢同袋鼠有無動作!我就轉移方向,昅昅佢同柏寶,有無非比尋常關係!明晚谷戰就睇兩條 ...
呢鑊唔得了!轉變調查主角,竟然又有人墮馬!?今次行動除消,希望王志偉吉人天相!

咁攪法遲早攪出人命!:025: 一次又一次調查人物出事!:025: 影晌調查結果!:029:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-11-23 08:33 AM 發表

調查練馬師應該無咁容易出事.....:096:  
我都係咁諗!但我轉調查對象嘅練馬師係蔡若瑟,問你死唔死!佢朝早有時都會操馬,咁........?唔會咁都有事發生呀!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-11-23 06:59 PM 發表

@@@@@]:028: 出吾到個鵰]字:096:
韋達!大熱門成績唔差,今季暫時大熱勝出率37.5%,入位率70%,唔係代表咩!係講唔買呢條友,隨時死係佢手上!:025:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-11-23 06:58 PM 發表

教主影響力的確驚人,邊個,死邊個:036: 一於查韋達]:071: 一定要起嚟查,等佢招供:041:
咁!有一樣韋達好耐無同告仔合作,想研究佢地兩個同場有咩火花!谷草有兩場蔡同東大鬥法,2場領爵、6場威馬加鞭,攪到鬥快爭條欄兩敗俱傷,係唔係有人明爭暗鬥,值得研究!:071:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-11-23 09:06 PM 發表

馬場恩怨是不可或缺的原素,否則便少很多樂趣。以往冼仔做小告主帥時,曾經在騎師龍虎榜大幅領先,後來「勝出」事件後,兩人關係直墮冰點。法國仔在電視面前直說,He is playing game with me。不過,上季又 ...
天元兄!你講到好似係隔籬咁?你係唔係在馬會做?好掂!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆