上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-10-1 11:46 PM 發表

一哥:030:
真係冇你咁好諗頭:096:
掂呀:098: :071: :098:
諗住佢係高手想同佢研究,點知俾人笑傻仔!點解佢會咁?莫非痴Q左!:096:

呢排故住搵【硬膠兄】,唔識番屋企!今晚都唔知咩環境?韋達、柏寶一齊復出會唔會俾到大家驚喜呢?!谷草c+3個個都識話買內檔,但我覺得如有好倍率,外檔唔怕買!1650三場估計可以揀內檔為先!1800二場就揀方嘉柏做膽!我就睇好第3場5.【鎖定目標】,練馬師上季谷草1800做左專家贏左9場,咁既部署擺明搏你唔記得,今次唔會太熱必可再下一城!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-10-17 06:07 PM 發表

教主,,會唔會怕食飽佐呀,,,上次8.9倍,,,,好飽喎:044:
我諗住會食過番尋味,銀紙唔怕多!:096: 最緊要岩心水,呢個血統既馬好起上來,水準非常穩定!:025: 我做咩扮血統專家,想死呀!俾人知笑到碌地,當我無講過!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-10-17 06:24 PM 發表

呢場隻,,,雙妙星,,,教主點睇:071:
上場已經有好走勢,今次再報贏馬路程,值得留意!但配搭未能令大家有信心,我覺得3344或配腳!:071:

今晚睇開熱定開冷!我估冷門去入來會唔少,睇吓內定外佔先,我唔係好想賭!熱門呀!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-10-17 06:57 PM 發表

排3檔,,,,靚位,,,高雅志都唔係差呀:097:
我睇番配搭上季至今只贏一隻【好爽】,贏得韋達都會騎,我堅持最多p或三甲不入!:096: 今次試好隻馬,等韋達贏馬!:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-10-17 07:14 PM 發表

QP搭韋達,,,,,,,,,,,食晒:096:
輝哥!我去食飯先啦!:098: :071: :098:

:098:
引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-10-17 04:00 AM 發表
教主,去鬼左邊呀?點解吾入嚟:025: 最多我次次入嚟吓您,再同您收,供您:122:
呢排幫你搵個好安答【硬膠】!拉理佢一起結盟,可惜佢無采我!我都有出貼,不過放左【四大癲王】度!俾你摷左出來,咪寫隻同大家分亨吓心得,輝哥應該執唔少,佢捉住我問兩隻馬,三重彩都中埋!我無要雙妙星,所以中唔到三重彩,9倍W唔錯回報!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-10-17 11:53 PM 發表

唉,,,,教主,,,我雙妙星做膽呀,,,,:043:
咁攪野!:096: 我都話估佢3344啦,攪到我唔中三重彩!:025:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-10-18 12:00 AM 發表

呢期點解咁?:092: 更年期早嚟?:044:

大佬,我介紹好多揾教主,您又玩低調,咁多條,我點應付?:043:

而家賭馬有時用,有時講,無動靜就都冇用,可能引您死得慘烈啲:025:
唔係想抦埋!:025: 係個網窒吓窒吓!:028: :029: 無心機咪走去第度,點解人地個網咁順?呢度經常有問題,係唔係我地太受歡迎,攪到啲fans入晒嚟!?網絡大塞車!:071: 我都差唔多訓!:028: 你留個言或到【四大癲王】都搵到我!:071: 果度成個浦巴,聚左一班人吹水,有膽入去挑戰【四大癲王】,就有送分遊戲!能夠擊敗【四大癲王】就獎1000分,贏到一個都有分!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆