上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-9 11:47 PM 發表

所以,,,職業追數,,,,真係擔心佢後欄,:096:
我諗佢都唔敢收佢果份,當跌左!以上純屬吹水,aa見到唔該當笑話,你知我講馬唔見打咁多字,吹水吹不停,我係度都係學打字,無法!:097:

:096:
引用:
原帖由 ojackie 於 2007-9-11 03:57 AM 發表
:071: 有個少少問題想問教主, 你資料內個三個賠率係代表幾時?
隔夜/閘前/開跑?
咁!你考起我...:096: 我都係見(頭條)好似好多野照copy落嚟,慢慢俾自已諗!你知話俾我聽!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-9-7 09:31 PM 發表
第10場出現一級搵食武器14.再勝多   
第4場10.常山鎮寶、第6場8.好芝味、第9場9.勝利鑽石為二級搵食武器  
一級武器:為練馬師同日有極高機會配合馬房起孖搏殺
二、三級武器:為練馬師、騎師有機會同日有極高 ...
總結第一輪預測:一級搵食武器『第10場14.再勝多2當日【賀】同日有再領風騷2一同出擊』
                        二級搵食武器『第4場10.常山鎮寶3【摩】無馬串而冼毅力贏第9場9.勝利鑽石再領風騷2』、
                                          『第6場8.好芝味【安】無馬串賴維銘無晒影』、
                                          『第9場9.勝利鑽石【沈】同日有至上起孖』
Round1可引證到以上馬匹,在練馬師或騎師心目中,磪實有點偏愛,全日重心再勝多配王志偉,竟然落飛搏殺就知....:071:

引用:
原帖由 ojackie 於 2007-9-11 09:09 PM 發表

:028: 你唔講我都唔知頭條有呢d資料copy番, 有時唔得閑真係唔知點搵呢d資料

我第一日mark左隔夜, 十二點 同 過關後既賠率, 今晚搵出黎對比一下先:034:
對完!話俾我聽果3個係咩時段,等我煩多樣都好!:096:

15/09/2007 , 星期六 , 沙田

第5場     惠州讓賽 , 15:00 , 第4班, 草地, "A+3" , 1400
無時間拿拿聲,放低隻馬先,4.拔尖兒上季同程兩勝,雖然贏既對手唔係勁,但之後再出都唔知點跑,似有所代!今次抽得2檔有利韋達前置走法,試閘表現唔差,可作為馬膽之選!為配合蔡起孖,我揀呢隻?因為我隻一級搵食武器出動,點都要留意!我要離開幾日,玩全世界第二大水上大喇叭,番嚟大家唔好小喇叭就好了!講埋隻一級搵食武器:第9場7.福星拱照,單Q3.永旺財,有無旅費津貼就要靠佢!   
第三輪:出左隻一級搵食武器:第9場7.福星拱照,蔡同日有拔尖兒零用錢起孖,可惜教主錯估形勢,高雅志並無决心攻堅,回飛到26倍信心何在?跟跑一場!好讓韋達在該場既包裝大師,熱門輕鬆取勝!

呢排唔睇檔野跌左落第三版,等我推番上去先!:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-9-26 11:42 AM 發表
教主 你隻一級搵食武器 ---好聲氣 出啦wo :071:
如果你信馬房會搏殺,韋達夠膽玩野,大摩果邊大把世界!仲有隻大圓機喎!幾次都開側邊果啲,睇定有無手影先郁手!:025:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2007-9-27 02:59 PM 發表

果三段時間應該係 過關飛前>開跑前5分鐘>最後賠率 如果有4段,就應該係隔夜賠率:071:
唔該晒鬼兄!:036:

01/10/2007 , 星期一 , 沙田
我就試吓從1-5檔用最熱做膽,睇吓有咩結果!唔駛用真錢又可以統計,點會輸死呀!下次再改進大膽少少,1-5檔挑出4個檔唔拖!
R1~$260.5 $95.5 $72+  
R2~$1627.5 $347.5 $85+  
R3~$409 $129 $163.5+  
R5~$83.5 $99+  
R6~$34.5 $40+  
R8~$53 $26 $153+  
R10~$30 $23
上期結餘:7720+3731.5=11454.5
勁中4Q、14PQ,【蛋散】都諗到!?聰明既你無可能唔掂!我叫【】只有贏唔夠,唔會輸Q死!
竟然高手點醒!可以咁都贏!做個備忘請見諒!好眼訓....:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆