上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-9-9 11:12 PM 發表

一開鑼就攪到咁,確係有D而那個:044:
尾頭應該可以分亨更多喜悅!:025: 可惜....

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-9 11:17 PM 發表
教主,,,多謝你隻再勝多,,,,今日只中尾場q,,,,:036:
最慘勁速猛將第四,,,:043:
我幾驚你入來算帳!原來報喜!:096:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-9-9 11:18 PM 發表

唔憤巢,咁過癮……
講笑....無馬跑先會吹水!跑馬會認真一點!:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-9 11:19 PM 發表

反而咁樣我仲興:024:
呢d時候先出事.............:095:
我以為中左毒!剛剛防毒過期!avast無匙:028:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-9 11:20 PM 發表

我只係入黎偷睇,,,,:096: :096:
呢度唔係信A就B,選擇唔多就算死,唔會好大鑊!好似仲有回贈,【四大癲王】賭徒要追收15元,我諗要肉償!:096: aa好火等佢來:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-9 11:31 PM 發表

職業走黎追數........15元呀,,,,真係要aa先得:096:
我開定閘放狗走先,免傷及無辜!保住個後欄緊要!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-9 11:36 PM 發表

無咁易中毒....以後大把機會down:025: "廣告"愈來愈多:046:
右手面經常有廣告,好黑人僧!錢又無我地份收,我地要收取廣告費!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-9 11:39 PM 發表

我怕係職業個後欄不保喎,,,,aa咁好火:096: :096:
你都知aa咁堅!我都溶化唔到佢,佢認真果時真係....可以夠膽拋低我地唔理!:096:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-9-9 11:42 PM 發表
係唔係個個人都有廣告跟身架,最討厭係去"成人版"睇圖時,成日一click就中左廣告:007:
原來成個網問題!仲以為馬版攪到咁!:096:

我都要瞓!兄弟隨便吹!招待所咩人都歡迎,谷草再接再勵,殺過不停!:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆