上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-7 10:34 PM 發表

無錯,,,教主言之有理,,,,
教主,,,,,非我莫屬,,,點睇,,,輕磅呀,,,呢種場合着數:071:
一班馬輕磅108跑短,未必有着數,再加小朋友,上季都係贏得一隻【黃鑽石】,你估【非我莫屬】先定【黃鑽石】先呢?跑短途磅位輕重影晌比較細,輝哥唔好玩我!呢場既步速先係關鍵,前中後各選一隻!要爆【步步勇】係唔錯既選擇,騎練配搭無問題,上季臨場冷門落飛搏殺捧杯得手,大摩照板煮碗再下一城!搏你班傻仔無記性,一網打盡....記得中左唔好咁大聲,揚左出去下次無得搵食!:096:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-9-7 10:48 PM 發表

:025: 季初唔用得上次起飛,輸左再出數據
   死硬
自己選用 同主數據揀馬
 7場 PQ  9極奇妙  10細腦  
10場 PQ  3扑m放馬唔多,希望一對快搶欄,放到.揀一隻買,邊隻熱買邊隻

超磅 ...
仲未知點行?睇定幾次先!意見唔敢講,大腦、細腦出晒來,我地無腦點夠佢諗!

引用:
原帖由 情中情 於 2007-9-7 11:16 PM 發表

:027: 我都係初步研究
第8場:三重彩,步步勇、綠色駿威、黃鑽石,你估搵到食嗎?隻步步勇必冷,咁多隻馬係度嚇鬼,澳系玩晒大摩臨場落飛,小心走寶!:071:

各兄弟我訓先!有咩聽日再研究,你地班夜鬼歡迎留言!呀~~~~~:028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-9-7 11:32 PM 發表

呀!!:092: 一級搵食武器竟然係"再勝多":131: .....估唔到第一日"教主"就同我分身家.....:023: :131: :036: :096:  
係喎!係博士既【戰狂33雷霆一擊馬】,係呢場賠率一定好,一隻【龍的風采】已經頂左一半彩池,勝哥幫幫手,完成我地份計劃!:071:

整左份新野!唔知比上一份,邊份好睇?兄弟俾少少意見!我想閉關做幾個月研究,迫自已唔好咁懶!:071:

附件

2007-2008贏馬有方.xls (52.5 KB)

2007-9-9 22:21, 下載次數: 53

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-9 10:28 PM 發表

賣吓廣告先:097:
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1
我入左去睇過!都覺得好有卓頭!呢度啲兄弟比較斯文,可以容納到新視物,四大癲王都生存到就知,第二度我諗俾人少到.....:096:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-9-9 10:44 PM 發表

見你地早前和雙面人激烈討論,也沒出粗口,都有些奇怪。
我點解會留係度?:025: 就係呢個原因,無話必中、輸打贏要,兄弟拿出心水分亨:131: ,我只係想學打字寫吓文章,過吓馬評家癮,寫幾次冇俾人少,膽粗粗繼續寫,同幾個癲王一齊過吓癮,但係我地四個真係好堅,竟然未中過三重彩,自已買都中過幾次!可能呢樣先夠另類,作參巧真係冇得頂!:096: 不過呢個網真係好難頂,今日可以上唔到....成個下午!:028:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-9-9 11:07 PM 發表

居然冧server!
就係【四大癲王】、【太太口服液】,係U網經常引埋自已友睇,攪到冧server慢晒!:096:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-9-9 10:44 PM 發表

見你地早前和雙面人激烈討論,也沒出粗口,都有些奇怪。
呢度好利害,有咩事一呼百應,一吹雞所有人走晒出來,你睇番上次個貼,就知我地有幾多人!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆