上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-8-9 12:15 AM 發表
:025:教主大人、你好嗎?有我嗎?:096::122:
想得我要死......:096: 仲有一個月,師兄弟齊齊番來,就熱鬧!宜家好死!:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-8-10 02:59 AM 發表

一哥好!
我返咗嚟啦!:096:
意思係香港嗎?:098:

引用:
原帖由 wtfomglol 於 2007-8-5 02:29 PM 發表
柏寶馬會網頭馬81場,賽馬數據表得76場,1900年既賽日又有,請修正
我搵唔到果一場,不過加多左個血統,希望你有用!:071:

點解無人理我呀!我想要70%兄弟找我!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-26 07:01 PM 發表

星運主帥
世紀巨星
都已經不在............
唔知會唔會轉去跳馬呢?唔係已經做左狗餅呀!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-8-28 01:53 AM 發表

:043:係呀
馬季即將開鑼,各師兄歸位翻來啦!:071:

第5場 鰂魚涌讓賽 , 15:00 , 第4班, 草地, "A" , 1400米

8.勁財寶,睇定【方喜柏】續做急先鋒,隻馬上季一月,左前腿脛骨應力性骨折,到季尾亦可以交出頭馬,證明戰鬥力未損,7歲馬無保留,今次抽得極不利一檔,或成此駒隱憂,但憑操練績極及過往未有盡用,今季必用盡....【教主】估計勁財寶會係快活谷1600-2200,部署進行爆冷行動,今次作好準備先拔頭籌,儲定糧草再追擊谷草,今場【教主】作馬膽之選!
今季頭三個月會集中【收埋輸計劃】,儲夠三個月數據統計,有贏錢機會就拿出與兄弟分亨,請兄弟不用心急,輸既無你份我會做白老鼠,三個月都毒唔死我,必找到有用數據,果時再一齊開心吓!我會努力....:096:

09/09/2007 , 星期日 , 沙田

第10場出現一級搵食武器14.再勝多   
第4場10.常山鎮寶、第6場8.好芝味、第9場9.勝利鑽石為二級搵食武器  
一級武器:為練馬師同日有極高機會配合馬房起孖搏殺
二、三級武器:為練馬師、騎師有機會同日有極高機會出擊搏殺
開季就出現四隻馬,注碼策略點運用,相當傷腦筋,就小試牛刀以4x11WP,及以全日重心第10場14.再勝多,希望能帶來好運!
本數據分析只供個人參巧,切忌大注投注,輸左無命賠!夠膽唔怕死,可以跟風共創美好將來,呢幾個月就玩此變態投注,發揮懶人本色!

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-9-7 10:12 PM 發表
新人招待所,,,我都係新人呀,(今季),,,教主要幫下我啦:096:
給納多點新人,聽多點意見可以增加新靈感!:071:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-9-7 09:55 PM 發表

:071: 教主心水一定支持
情兄!季初有咩數據可以提供,我都唔知咩方向?要睇吓新騎師動向,泊定咩碼頭,從新騎師方向搵,找出有利線索,逐一馬房擊破!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆