上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 一本勝 於 2007-7-3 04:17 PM 發表
教主安安:131:

□岩□岩換左部脳,未有時間消化教主D”料”,有吾明再向教主賜教
話俾你聽!係好難消化教主D”料”,最緊要不斷假設、再求證、再實踐先會有成果,回報多少?就要自已收集更多資料去分析愈多愈好,預測接近幕後搏殺模式,唔可以話必贏只是計算增勝率,如果開唔出數據,可能輸到你驚,驚你一縮就出事!所以少注玩你會覺得好開心!希望係呢兩個月攪好份數據表,下季再玩數據選馬!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-3 07:57 PM 發表

下季我唸緊d正野:096: 到時記得比意見:097:
下季唔諗住,做埋今季個賽馬數據表,作一個總結!個數據買馬法分高風險及低風險,下季多款投資組合,每樣10蚊作投資,睇吓邊個搵到錢!:096:

:096:
引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-7-3 07:47 PM 發表

好,:036: 下季跟教主玩數據選馬!:041: 我食佐飯再嚟:098:
有好野實預你,最驚你唔敢買!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-7-3 07:47 PM 發表

好,:036: 下季跟教主玩數據選馬!:041: 我食佐飯再嚟:098:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4319020&extra=page%3D4
download excel 先,再慢慢開﹟2嚟睇,咁你先會有投入感,再伸延至賭波,咁你變得更專業!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-3 07:57 PM 發表

下季?你諗到咩咩都有可能,最緊要引證再實行!:071:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-7-2 06:03 PM 發表
Helloo

all brother, 多謝, it is the last race horse,

thanks these  2 months, very happy can see every one and chalk with every one in here, I hope next season can see all brother again.

...
下季俾啲10蚊數據賭法,每次唔過50蚊,分分鐘有意外驚喜!:122:

引用:

下季會儲三個月數據,再出【賽馬數據表】頭3個月會用今季統計方法,有咩睇到講俾我聽等我研究!:096:

最後一版會輸入更多有用資料,希望高手提出意見!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-4 11:50 AM 發表
多謝一哥數據表,:096: 我又偷咗!
剛剛又處理一少堆數據,重新再download 啦,再遲啲出埋完美板!:097:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-4 08:07 PM 發表
一哥, 八月頭出嚟食飯, 有冇興趣呀!?
到時再call你呀!:071:
唔好預我啦,當我出現時!就係我請大家食鮑魚,每人一大隻,好唔好呀!:098: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆