上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-27 06:37 PM 發表

呢度係咁!其實我背後支持者多到你唔信,不過佢地低調同唔識打字,不如好似波網咁....10000個Look同200回覆,先有必勝3x7!:096:

引班人出來嚇嚇你,到時唔該你幫我覆必勝3x7!:096:
唔係真係背後支持住,無人從此關閉!呢兩個月唔再俾野大家睇!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-28 10:55 AM 發表

教主! 幫手當然冇問題啦!
但係條必勝3×7會幾時出呢!? :131:
我諗住俾你負責,唔該!要必勝3x7搵karlton!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-28 10:59 AM 發表

教會都會關閉??
乜唔係假期先多人咩?:096:
跑多次就關閉,陪多啲個老細,半季無好好帶佢去玩,幾乎佢都識賽馬!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-28 09:05 PM 發表

咁大責任!:044:
我驚負唔起wo... :096:
殺科三隻馬海之逸、五穀豐收、喜寶精神,3x1WP唔知點睇!:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-28 09:10 PM 發表

大老闆、還是細老闆呀?
不過一樣都重要:096:
你知就好!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-28 09:21 PM 發表

教主, 出咗啦!
大家一齊諗下啦!:096:
今次叫訓身重鎚!輸左下季消失,贏左大把信徒,由香港排到過九龍,到時想窮都難,每人收$3000必勝貼士,男你幫手收錢,女我自有安排!唔好怪我....無馬跑我會亂講野!有馬跑我會好小講野!所以把握呢段時間,亂咁吹...呢兩日千其唔好同我講馬,我要冷靜個腦諗清楚!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-29 02:06 AM 發表

:028: 冇睇:096: :122:  
唔係真係無眼睇呀!:092:

02/07/2007 , 星期一 , 沙田

第5場     夠晒贏讓賽 , 14:30 , 第5班, 草地, "B" , 1600米 , 黏地
馬號 彩衣 馬名 檔位  負磅 騎師 練馬師 獨贏 位置 獨贏及位置
1  幸運吉祥 9  133  湯智傑 (-7)  梁定華  18
  4.3 --- 5.6 騎練合作1-0-0-0             勝出率0%         入圍率0%

2  叱吒風雲 14  132  杜利萊 方嘉柏  31
  5.5 --- 7.2 騎練合作28-4-5-2           勝出率14.2%    入圍率39.2%

3  得寸進尺 11  131  巫斯義 薛達志  17
  4.2 --- 5.5 騎練合作9-2-2-1             勝出率22.2%    入圍率55.5%

4  圍彩百勝 1  130  楊啟棠 (-7)  苗禮德  8.6
  3.2 --- 4.1 騎練合作138-9-6-14        勝出率6.5%      入圍率21%

5  全德威 8  130  柏寶 姚本輝  19
  5.6 --- 7.4 騎練合作8-0-2-1             勝出率0%         入圍率37.5%

6  甜蜜福星 3  130  韋達 蔡約翰  4.1
  1.9 --- 2.2 騎練合作153-19-18-7      勝出率12.4%     入圍率28.7%

7  時尚寶 4  127  鄭雨滇 (-2)  呂健威  9.1
  2.6 --- 3.4 騎練合作52-4-5-3           勝出率7.6%       入圍率23%

8  國家富強 10  126  冼毅力 吳定強  9.2
  2.4 --- 3.0 騎練合作9-3-1-0            勝出率33.3%      入圍率44.4%

9  威風 6  125  杜鵬志 霍利時  11
  3.2 --- 4.1 騎練合作116-9-10-9       勝出率7.7%       入圍率24.1%

10  幸運勝 13  121  列高力 徐雨石  29
  6.9 --- 9.0 騎練合作19-0-0-2          勝出率0%          入圍率10.5%

11  財馭 2  115  高雅志 葉楚航  7.9
  2.4 --- 3.0 騎練合作4-0-0-0            勝出率0%          入圍率0%

12  三陽開泰 12  114  賴維銘 (-2)  伍碧權  31
  5.8 --- 7.6 騎練合作2-0-0-0            勝出率0%          入圍率0%

13  神龍奏凱 7  113  徐君禮 (-7)  告東尼  8.3
  2.5 --- 3.1 騎練合作139-12-17-12   勝出率8.6%       入圍率29.4%

14  百威力 5  113  薛順強 (-3)  沈集成  25
  4.8 --- 6.3騎練合作28-1-3-0           勝出率3.5%       入圍率14.2%
今次揀入圍率最高既3.得寸進尺,7-23倍可作馬膽,唔分析!:096:

今日煞科大家想贏幾多呢?:098: :071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-2 11:14 AM 發表
我贏粒糖夠啦!:096:
一哥, 今日贏多D :036:
lucky! lucky! lucky! :098: :071: :098:
有無糖食呀?:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆