上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 11:05 PM 發表

dehum:

you will win gar, I will pray for you, god bless you.

MR fong + Mr Lee, I will still keep to buy , I think may be coming sunday they will  QP many lar.

best regards
amy
你唔好話無買就得!:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:23 PM 發表

過去...已過去,希望在明天,放心應該會開李、方Q,一齊開心吓!:097:
應承左開,不過唔係正Q!:025:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-6-24 10:24 PM 發表
教主,,我跟你個買法,,,就係無買第十場呀,,,:043: :043:
李易達轉華將,個口吷忘記左了,提一提轉場地,轉人就係出擊時,好多野講得多就沉!:096:

臨場落飛統計: 霍利時 W 12.5%    P27.5%    杜利萊    W 34.6%    P61.5%

葉楚航 W 13.1%    P31.5%     巫斯義    W 33.3%   P61.5%

蘇保羅 W 26.3%    P57%        鄭雨滇   W 26.3%   P42%

蔡若翰 W 31.2%    P37.5%      韋達     W 24%      P36%

苗禮德 W 19%       P38%        高雅志  W 23.3%   P36.6%

告達理 W 28.5%    P64%        列高力  W 8.3%     P41.6%

告東尼 W 20%       P46.6%     徐君禮  W 11.1%    P33.3%

方喜柏 W 21.4%    P42%        冼毅力  W 9.5%      P33.3%

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-25 08:42 PM 發表
教主用到:096: 呢招夠:096: 小弟就係咁樣比您佐入嚟,但一睇比出嚟嘅馬料數據,覺得應該要入嚟睇睇,包學到嘢,小弟如果响其他網有人問我去遲度有,小弟一定做.到時記得比番個我做,最多小弟幫手管理啲,要佢哋:122: 分 ...
我都係話俾大家聽,只係刨賽績好難突破自已,現在不停學習,關於馬房數據選馬,會有新概念!

27/06/2007 , 星期三 , 跑馬地

馬後砲下次唔駛做功課!係471場講過隻【悅勝豪情】落山轉彎力,試準後勁準備係490、579搏殺,可惜!兩場都係退出咗,以為會係644出擊,臨場落飛已證幕後有出擊之意!可惜跑來一無事處,【教主】諗住今次唔掂,下次跑長途一定目標所在,但本【教主】細心睇過今次跑法,佢可能唔係想報長途,會走去谷草1650爆過石破天驚,點解!644排11檔一出閘,滇仔就搏老命係咁搶前,沿途四叠轉彎又踏油入直路,話隻馬有班利啫,唔係超班嘛!我睇準佢471為試後勁、644試前段速度及耐力,亂咁跑都係番來輸7個零馬位,672【滇仔】都未必會騎,廢事贏咗要多多解釋,如果換人....好肯定就係真既出擊時,如果係如果華人騎師,賠率一定好,P都可以當W!可惜跑第四PQ都無埋,今次【滇仔】再騎,落到5班點都追多場,唔贏今季唔買呢隻馬!

引用:
原帖由 zoelmy 於 2007-6-27 02:31 PM 發表
HI HI..教主你好嗎
新人報到,受副教主所命,到一U区教主度接受賭馬再陪訓
請多多指教どうぞよろしく

多謝兩位兄弟支持!現在集中研究馬房動態數據,聽落好虛無飄渺!但呢兩個月又估中,陪訓....今季數據表只要岩你地,邊個都能找出倪端,睇你用咩方法分析!:071:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3172495&extra=page%3D1

#2果度download excel自已研究,可能俾你睇到,我都諗唔到既數據,我係人手統計,所以好辛苦!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-27 04:21 PM 發表
教主暑期要攪番個聚會啦...:071:
咁!就係褔臨整番個拳頭咁大三頭鮑!費用......:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-27 03:05 PM 發表
哈哈... 教主又有新信徙:096:
呢度係咁!其實我背後支持者多到你唔信,不過佢地低調同唔識打字,不如好似波網咁....10000個Look同200回覆,先有必勝3x7!:096:

引班人出來嚇嚇你,到時唔該你幫我覆必勝3x7!:096:

引用:
原帖由 zoelmy 於 2007-6-27 07:07 PM 發表

哈哈哈...教主你都幾攪笑架喎...:071:
其實我呢...:027:
我只係想睇下有咩tips跟買咋...:093:
2007年6月27日, 星期三, 跑馬地, 草地,
A跑道 (直路長311m、闊30.5m)

第 2 場 - 紫羅蘭山讓賽  第5班  1650m
標準時間: 1.41.3
班際時間: 1.39.7 (權生威 韋達 118磅)
同程佳績: 1.38.7 (大贏家 韋達 130磅)

一狂:
馬後砲下次唔駛做功課!係471場講過隻 1.【悅勝豪情】落山轉彎力,試準後勁準備係490、579搏殺,可惜!兩場都係退出咗,以為會係644出擊,臨場落飛已證幕後有出擊之意!可惜跑來一無事處,【教主】諗住今次唔掂,下次跑長途一定目標所在,但本【教主】細心睇過今次跑法,佢可能唔係想報長途,會走去谷草1650爆過石破天驚,點解!644排11檔一出閘,滇仔就搏老命係咁搶前,沿途四叠轉彎又踏油入直路,話隻馬有班利啫,唔係超班嘛!我睇準佢471為試後勁、644試前段速度及耐力,亂咁跑都係番來輸7個零馬位,672【滇仔】都未必會騎,廢事贏咗要多多解釋,如果換人....好肯定就係真既出擊時,如果係如果華人騎師,賠率一定好,P都可以當W!可惜跑第四PQ都無埋,今次【滇仔】再騎,落到5班點都追多場,唔贏今季唔買呢隻馬!:098: :096: :098:

二傻:
今次選擇老馬 8.「真係贏  此馬今季已跑左14場之多,共取得2Q1P,成績確實一般,而此馬最佳路程應是谷1650,498,642 場次由柏寶及賴維銘策騎2次接近,休息9日,上賽竟轉田1400換余建誠88倍,從賠率已可之無甚機會,今次休賽18日即報回谷1650,換回入位騎師賴維銘,從對上幾次比較498,642,似有隔沙蹟像,今次出擊正中路程,換來22倍,加上此馬已9歲,跑完這次應便作退役吧,只望這次作出最後一擊,務求退役前取得有分頭既位置。
此次可作為位置或位置Q作此場冷馬選擇。

三癲:
加埋天雨情況,都係搵d輕磅馬好dd, 12.「神龍奏凱上次沿途2疊蝕位都近, 形勢同上次都係差唔多, 告東仔練馬通常都維持到2,3場, 馬又跑埋今季退役,嬴左都未必救得番, 呢d馬唔駛問實跑到盡,其他馬又唔見得跑變化地會好叻, 大家鬥爬可能比佢輕磅爬嬴都唔出奇, 就提供神龍奏凱啦.

四痴:

我揀選 3.「高達, 其實此駒對上兩次, 出賽表現都唔差, 可是兩次都係過早發力, 導致未能爭勝。最記得, 前次快活谷B攔排12檔, 一出閘已用力爭取好位, 入到直路後還能交出後勁, 狂追幾個馬位得第三, 表現出色難度極高。今次韋達再騎此駒, 出賽前亦親自快操一課, 好明顯騎練都好有決心, 為「高達」爭取返一Win, 呢次A欄排返個5檔, 跑法會比輕鬆跟前, 早段又唔會用力過多, 爭勝機會有曾冇減, 加上係韋達騎都唔熱, 難得嘅半冷馬。

」今次第二場揀選馬匹如下:
01. 悅勝豪情
03. 高達
08. 真係贏
12. 神龍奏凱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆