上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

信我地贏過錢先會跟!其它人真係當我地痴線嘅!:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-16 07:03 PM 發表

呢樣搵我頂:096: :096:
咁又唔駛!豬少少就俾你頂晒,好嗎?:096: 唔係...所有都係美女:097:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-16 07:13 PM 發表

我係二傻,好醜都無問題,唔要人妖就得:081:
食得唔好o西:096:
天下女人都封你情聖啦!:071: :122: :097:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-16 07:25 PM 發表

傻人諗野最簡單直接:096:

教主,明天除了海之逸外,又無其他心水馬,一隻就夠:023:
尾場多快樂點睇!大樹好遮蔭,蔡若翰要贏馬,真係可以出神入化!:025:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-17 03:08 AM 發表

呢隻唔好啦......佢真係只有1200米力架渣.........真係要買....小注好啦!
呢隻馬仔好得受鞭,真係唔打唔得,交得出佢果種穿插追勁能力,必能帶到你血肉沸騰感覺,我係度既提供唔會叫人重插或小注,大家岩心水,一齊研究買幾多就要自已衡量,大家都係醒馬迷,唔會人講一句就信,想贏都要有膽色!輸贏對我已經唔係問題,就算輸左自已都會搵致命死因,可能你果個係第1點!:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 11:03 AM 發表
dehum 尊貴樓主:

i buy $20 place already. hope you win.
呢隻野可能臨場無30倍以上,分分鐘無一半都唔奇!:096:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-17 03:52 PM 發表

希望您中!!! 努力呀!!!!
我努力無用!:025: 最緊要隻馬努力!:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 07:14 PM 發表

hi himlees:

no lar, yesterday is father day, I cooking with husband at home, my daddy and mummy with my husband daddy and mummy play mahjo in outside lor.

but I also use $500 to ...
你就好啦!昨日父親節跑馬,拋妻棄子半日,換來一個難忘既父親節!:043:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 11:05 PM 發表

dehum:

you will win gar, I will pray for you, god bless you.

MR fong + Mr Lee, I will still keep to buy , I think may be coming sunday they will  QP many lar.

best regards
amy
過去...已過去,希望在明天,放心應該會開李、方Q,一齊開心吓!:097:

24/06/2007 , 星期日 , 沙田

第9場     文化藝術讓賽 , 16:40 , 第3班, 草地, "A" , 1400米 , 好地  
今次揀馬轉用數據,賀賢馬房抽得1檔入圍資料,總數26次:冠軍6場、亞軍5場、季軍2場,入圍數字50%,配柏寶兼抽1檔總數9次:冠軍3場、亞軍1場、季軍1場,入圍數字55%,田草1400:冠軍1場、亞軍1場、季軍1場,入圍數字33%,就以上數據統計,今次呢場10.有作為,就係本教主亂咁選既馬!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆