上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-15 04:29 PM 發表
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1

敢問教主 今次 新威 機會如何?:032:
我答左係你個貼度,冷馬點解唔諗先!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-15 07:44 PM 發表
教主, 你今季贏夠未,買到吹水腦未!?
緊係未啦!俾人鬧買嚟做咩,吹水....一部腦唔夠呀!又唔係吹水搵錢!贏多啲有本錢,先據理力爭!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 08:02 PM 發表

直頭話馬會送啦...又或者馬會迫佢要...:071:  
你地唔明啦!:025: 個仔買咩都得,我就要慳...:025: 無計....貢獻....:028:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-16 02:11 PM 發表
wow, every one also have new computer from JOCKEY CLUB, good wor.

I hope you all win win in these few racing day, so you can buy ROLEX watch  lar.

hehehehheee

:036:  :036:  :036 ...
勞之嘛!大陸$120咩款式都有,好易有.....:096:

17/06/2007 , 星期日 , 沙田

第10場     幸運閣讓賽 , 17:10 , 第3班, 草地, "C+3" , 1400米
今次揀既冷馬【海之逸】,集合咗多項不利條件於一身,1.同程五次田草1400米全負、2.賴維銘配方喜柏,只贏及入位得一隻馬威力,3.海之逸從未配過華人操刀,從以上資料賠率無30倍,可以不作考慮,但從我數據分析,如有蔡若翰、李易達,方喜柏有馬同場,揀李同方買Q、PQ,高耀之威揀咗,咁呢隻我揀!以我分析3.海之逸今場亦有爆冷機會,方喜柏將隻馬從賽績誤導馬迷,假像田草已經不適合呢隻馬,走到泥地熱門落飛搏失,大家都會認定泥地先係最佳出路,但細心睇番呢隻馬,係草地跑都相當唔錯,1400米可能長少少,但隻馬交得出本身速度及鬥心,有權係呢場既形勢出冷,仲有呢隻馬不停換眼罩,今次終轉回曾贏馬既【開縫眼罩】,應該都露咗少少殺機,騎師方便更加無需擔心,呢隻馬已試過7個騎師,比較好係配澳藉3W,今次配華人賴維銘,可能更適合幕後胃口,想搏冷係呢隻!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 06:03 PM 發表

教主, 你呢次寫得好有魅力, 比個good你
如果我地係作文比賽, 你好有機會攞冠軍:096:
死作爛作都要講到有機會啦!呢隻馬可能係佢最冷既一次,爆唔爆到明天就有結果!:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 06:11 PM 發表

你寫完扁文後, 倍率由25倍→21倍, 只係5分鐘嘅事:030:
你唔知!我地係東南亞一帶咁有影晌力咩?我話橫掃可能唔見10倍!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 06:14 PM 發表

我睇完一狂編文立即落飛..:086: ..:096:  
個馬主睇到都攞晒啲珠寶手飾買落去!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 06:20 PM 發表

我隻馬D飛插緊水呀!:043:
証明係你好有影响力:131:
唔係我!係我地!全世界識睇中文都落飛,問你驚唔驚!:025: :034: :096:

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-6-16 06:25 PM 發表

聽日輸左就仲驚:026: 成班識睇中文都黎尋仇
你放心最多肉還,搵多啲美女輪我地!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆