上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-7 06:26 PM 發表

YOU ARE RIGHT!!!  WE NEED UPGRADE OURSELF AND BECOME MOST INTERNATIONAL:036: :036:
at this moment,i' nothing to said,we do best of the best,let's all fans earn large of money,this is not a dream.if a dream be come true.:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-7 07:22 PM 發表

咁多雞腸:030: :071: 教主露返兩度散手:071:
你唔好玩我啦!你上次幫我搵翻譯網,你都可以,不過我唔需要!:096: 我部手提有得查字!:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-8 01:42 AM 發表

我當賽馬戰場同投資市場一__樣!
理據一大堆隨口UP, 但係最緊要係將長期戰鬥所累積的經驗, 數據, 融合而成一套理論, 有紀律地持之以恆地去實踐, 先會真正成功.

而一個初哥想去偷師, 就唯有去輔助人地累積 ...
無錯!所以講出嚟隨口UP,攪到啲朋友抝晒頭!搵啲讀過吓書既人做,但佢地賭馬無計!

6-6-07攪掂一半,用住先#2:098:

第7場     竹園讓賽 , 22:15 , 第3班, 草地, "C" , 1200米 , 好地
係谷草比賽場地、檔位偏差經常出現離奇賽果,大衆揀馬有時集中在內檔選馬,引致內檔馬經常出現,不合理賠率,1200米我反而覺得未必要揀內檔馬,中、外檔都未必會蝕好多,只要賠率合理,無馬會一定輸既!今場我揀1.【幸運派彩】原因就係我留意到【沈集成】,近排係谷草集中出擊,每每多駒頻頻勝出及入位,呢隻1.【幸運派彩】配【薛順强】,人馬合拍熱極有個譜,估計有10-20倍,冷門不可不防!
第8場     彩雲讓賽 , 22:50 , 第2班, 草地, "C" , 1650米 , 好地
到尾場本想揀隻1.【非我莫屬】,都俾人揀左,唯有另覓心頭好,望望就揀12.【五谷豐收】呢隻馬通常都係集中季尾出擊,係唔係谷草唔敢肯定,或者下次沙田唔出奇,免走漏眼今次揀定先,【五谷豐收】同【非我莫屬】關係密切,會唔會串Q,大家拭目以待!

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-13 12:36 AM 發表

教主...已轉左去徐雨石一段時間啦,仲贏左添:086:
証明我期期有睇教主出料:096:
我知道!一個W、一個第2都係强仔騎,我只想表達徐雨石可能又起孖!:096:

引用:
原帖由 lhq3788 於 2007-6-13 09:01 AM 發表
教主,永远支持你!
莫非兄弟來自中國!簡体字喎!:098:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-13 12:24 AM 發表
hope you win win
你既出現!攪到失晒水準?莫非英雄難過美人關!唔駛驚慢慢嚟,歎慢板!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-13 05:44 PM 發表

入嚟探教主,黎海榮]今晚應該...:071:  
波網又有得意野!

引用:
原帖由 lhq3788 於 2007-6-15 10:10 AM 發表
系啊!教主,我来自东莞,你刨马水平很高,望教主以后多给点好心水,thanks!
下季!一定諗更多古靈精怪野,幫大家贏錢!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆