上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-7 12:40 AM 發表

thanks, my target want win $500 before the last day horse racing.

but until now I still ---$$$$$$:029:

I will follow him to buy place, I also follow you to buy, if you ...
上次有跟數據買,都差唔多贏到呢個數,今次都想當刺激,如果買埋亞賭果隻,包你開心到暈!

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-7 12:47 AM 發表
I  have idea,  in every horse racing day,  for example

dehum choice 1 horse  (places)
橫眉     choice 1 horse ( places)
aa       choice 1 horse (places)

So I follow to buy 3 x 1 places, d ...
我建議你跟我個數據買$10.pQ,可能帶來意外驚喜,好似今日有兩場李、方PQ,開唔正我條重心,無計,如俾我中到......:043:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-7 12:51 AM 發表

dehum: you buy big money, so you can easy to win $500

I buy $20 place only, so win is very little, except buy 2x1 or 3x1 lor.

I hope you always win, so every people also follow you win.
訓前同你講一句,$500真係唔難贏,不過你要每次買$20,供會...一定會再開1.2條,我都唔信開唔到!bye bye honey!:131:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-7 01:51 AM 發表

教主做得咁揚:096: :BYE BYE HONEY:096:

你好快D整翻條勁野等阿AMY贏鑊500蚊,實開心死:081:
奇實打幾粒字,就可以令大家開心!點解咁大反應!:030: :096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-7 04:24 AM 發表

:044: bye bye honey:004: :dumpfound :095: :073: :020: :084: :087: :083: :096: :084:
你唔係咁叫你個女咩?:025: 唔通叫公主呀?:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-7 07:42 AM 發表

極力支持你呢句!
不如襯暑期整定D武器啦.
若果有DATABASE 野要老同幫手, 可以預我一份.
你係第一個開口幫手!之前有一個需要收錢,唔幫我,但我問過好多人,佢都唔知我講咩!我諗你有能力,再修改份數據表,我都唔知本書寫咩?英文完全睇唔明,中文又唔知點攪!數據奇實都唔係一定中,不過有啲野不停發生,我唔可以當無野!重覆發生唔係巧合,係【證據】愈多【實例】對我地投注人,絕對有幫助,有時回報比預期還要好,經常跑出自已未必會揀,但又會跑出嚟!慢慢細心睇,真係笑出嚟!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-7 05:30 PM 發表

:071: 因為睇住你個{頭像}半ye bye honey}:096: 覺得好笑:122:  
我很醜,但是我好溫柔!:131: :097:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-7 05:39 PM 發表

:071: 教母!唔會咁小氣?
我咁樣講!佢流眼淚都似!:096: 不過佢實話痴線,有咩要求?:027: :131::096:  係唔係輸大左!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-7 05:42 PM 發表

:071: 我知,教主重{好好人}淫:096:  
唔好破壞我既,正人君子形象,我當amy係好兄弟,拍住上.....:122:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-7 06:11 PM 發表

好彩AMY係玩得之人,大家開心,你我放心:036:
人地做左媽咪,有咩未見過、未聽過丫!係你地大驚少怪啫!係外國人世界,佢都係咁講,我邁向國際化,緊係要學好啲英語,that right!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆