上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

橫眉出現就係我要走既時間,早抖!:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-5 12:48 AM 發表

我好少買Q,除非有把握,因4串6中條30倍不易,計落5倍回報,但中隻5倍W我就覺得較易。
奇實果場我用【凱風】做膽,不過個條數據出李、方,出四隻互串,無理由改佢!臨場隻馬有落飛,係李既主力!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-5 12:53 AM 發表

我都就覺覺豬啦...1點左右啦...聽日我都要搏殺...晚安啦kuskit兄...:096:
明天再見!:097:

06/06/2007 , 星期三 , 跑馬地

第7場     香港船東會紀念盃(讓賽) , 22:15 , 第2班, 草地, "B" , 1800米 , 好地
今次揀呢場都係亂局,有機會爆但唔會爆大冷,出馬12隻有四隻,唔望即飛有【鞍山勇馬】、【多津美】、【名匯良駒】、【鑽飾年代】如爆呢幾隻就無計,再睇隔夜條大熱Q,竟然係【韋達】搭【柏寶】,即刻唔開胃,咁就諗如果兩個都無影,會有邊隻可以頂上,一望睇到【金剛小子】呢隻馬完來【韋達】同【柏寶】都騎過,贏馬果個竟然係【韋達】,今場大熱【韋達】如果用作孭飛,肯定幫到唔少忙,【金剛小子】係場次373谷草同程,用【韋達】以大熱門身份,贏取頭馬,證明隻馬有一定既戰鬥力,之後412配【柏寶】跑到要問話,再出【韋達】都係得個近字,上次終報回贏馬路程,但跑來一無事處,原來頭馬係【韋達】果隻【不老英雄】,今次都應該還盅【金剛小子】做主角,跑回谷草1800贏馬唔駛解釋,今場我所選馬膽!:097:

引用:
原帖由 pts_021013 於 2007-6-5 08:06 PM 發表
教主講到咁  唔串埋一份都唔得啦...
呢個係預測,唔可以盡信!:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-6 07:57 PM 發表
today so cold in horse,
dehum 尊貴樓主: I guess your tips will have many chances wor.:071:  :071:  :071:  :071:
要佢爆時!開晒熱門!:025: 不過爆得最驚人,就係你晉級!:096: 努力睇好你過關斬將,成為【馬評天地皇后】

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-7 12:13 AM 發表
教主 d數據好得:036:

尾場..世紀巨星..又轉場+華人

又有位置,若果佢過埋隻 紅皮柚我就..:096:

but都好危..差個頸位..就第3都不保

今次 楊生騎放唔到頭 若果唔係分分中..整個第6w
呢啲數據,係要持之而行,唔可以驚唔玩,好易走寶!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-7 12:20 AM 發表

:025: 有〔女信徒〕唔話比我知!:046:  
冷靜啲!明天睇到你,佢會同你打招呼!我地個個都咁正氣,amyhk實喜歡你,記得攞定本英文字典,我驚你唔知佢講咩?不過我會翻譯!:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-7 12:24 AM 發表

嗯 收到:122:
但呢d數據 下季係咪要重新計過?

我都有個數據  每當杯賽  搵到隻膽 就拖 告東尼
但告仔d馬成日都唔多好分 但勝在命中率高
其實好多野都一成不變,換湯唔換藥!呢d數據 下季要重新計過,現在研究緊【線路出擊】會集中幾個馬房研究,諗到可能跑完!:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-7 12:34 AM 發表

換湯唔換藥..咁今季完左 都仲有2個幾月時間研究

等我都試下搵1,2個馬房黎研究下 幾時出擊博馬先
我提議你研究【姚本輝】馬少,睇番今季佢贏馬當日,有咩練馬師贏馬,睇吓邊個重覆出現,或次數頻密,就紀錄佢,睇吓餘下賽事,可唔可以幫到你,每個人諗野唔同,我只係啟發你,可能有啲野我都睇唔到!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆