上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.7k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-6-4 11:13 PM 發表

教主:

我絕對BUY 你的邏輯, 絕對係一個"真理教主"研究所得. :096:
不過, 再邏輯一下, 就有疑問:
中唔中的機率會唔會同神仙隻馬的賠率有關係?
上個月就話點都中.  今個月會點?  
教主你點睇?
同埋出便買啲廣告,俾幾多錢買貼士,你估命中率有幾高呢!我係月頭預測,無講要贏大錢,做到補本有盈利,已經好成功,我會繼續諗多啲新野,嚇嚇你地,問題係你有無勇氣信,今個月照計已經做到補本,之後就要等有無盈利啦!:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-4 11:23 PM 發表
hope you win more tomorrow,

i go to sleep now, 886

tomorrow follow you to buy place.
早抖!有機會再談!:122:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-4 11:15 PM 發表
dehum 尊貴樓主:   wow,, 係辛苦既成果!:good  good
:036:  :036:  :036:  :036:  :036:
星期三 , 跑馬地

第1場  4, 8
第3場  1, 3    +8, 9 T
第5場  3, 9
第6場  9,10

I follow you 數據 to fi ...
有啲野!你好似明白左,用支筆抄底佢,邊班人係一堆,邊類係有你無我!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-4 11:43 PM 發表

教主! 我咪係道囉, 三重彩重有望呀!:096:
你唔係玩呀!突然出現!:044:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-4 11:57 PM 發表

教主! 我走咗不足一日, 你D fans又多咗wo...:096:
咪又係我地個幾個傻佬!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-5 12:06 AM 發表

吹吹吓就ok:071: 睇左排位未:122:
http://bet.hkjc.com/football/
我同火車鬥,揀咗第7場幫手諗諗,又係爆冷溫藏,食大茶飯呀!:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-5 12:11 AM 發表

我好少出聲.....不過成日過黎睇野.....:023: 都算係教主半個fans...:097:  
我地幾個唔可以叫fans,係【uwants馬評天地】鎮網之寶,無咗我地可能變咗【一潭死水】,唔我好笑...我傻!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-5 12:13 AM 發表

教主! 呢排咁好火呀!
又鬥, 你最近好馬要諗wo...
比賽唔一定要贏,不過都會認真對待!:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-5 12:18 AM 發表

剛剛返來未認真睇你下面d數據,但賭錢各施各法,長線有盈利就叫成功:041:
有啲人唔知點解成日,都話唔中Q輸食白果,又無檢討自已點解會輸,無一個明磪方向,簡單一點買騎師韋達搭柏寶,近兩次都埋Q,問題我地有無去認真研究!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-5 12:38 AM 發表

我幾鍾意你呢句野...有d意思..:071:
你都認同...無咗我地係度,隨時關閉無人知道咩事!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆