上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-30 11:22 PM 發表

放心啊! 我追硬你呢隻, 一定返本啊!:071:
今次都唔知跑咩!臨場落飛都相當勁,但跑落完全唔覺得似搏殺!:043:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-30 11:32 PM 發表

教主! 唔輸到你驚, 下次點博馬啊! :096:
講時講真係好似仲未有料到!:096:

我要訓啦!橫眉就係出現既時侯!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-31 11:13 PM 發表
拉返教主出嚟先! 請教主大人揀場次呀!
如果唔係我揀笫一場 or 笫三場架啦!?:098:
隨便邊場!寫低我會諗!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-28 10:34 PM 發表
第4場     馬拉華度河讓賽 , 20:45 , 第4班, 草地, "A" , 1800米
頭4隻都係冲剌力短既馬,熱門真係唔敢買,尾四隻又唔知佢諗咩?我就揀呢隻【悅勝豪情】初步估計應該有分頭,上次轉彎前發力,唧左一 ...
馬後砲下次唔駛做功課!係471場講過隻【悅勝豪】落山轉彎力,試準後勁準備係490、579搏殺,可惜!兩場都係退出咗,以為會係644出擊,臨場落飛已證幕後有出擊之意!可惜跑來一無事處,【教主】諗住今次唔掂,下次跑長途一定目標所在,但本【教主】細心睇過今次跑法,佢可能唔係想報長途,會走去谷草1650爆過石破天驚,點解!644排11檔一出閘,滇仔就搏老命係咁搶前,沿途四叠轉彎又踏油入直路,話隻馬有班利啫,唔係超班嘛!我睇準佢471為試後勁、644試前段速度及耐力,亂咁跑都係番來輸7個零馬位,下次【滇仔】都未必會騎,廢事贏咗要多多解釋,如果換人....好肯定就係真既出擊時,千其唔好換【韋達】有鬼得分咩!如果係【志叔】就好咯!如果係【薛順强】或華人騎師,賠率一定好,P都可以當W!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-1 11:36 AM 發表
教魔! 你今日放假呀!
咁早既, 早晨呀!
係呀!唔駛做....刨馬先!都未做功課!:025:

03/06/2007 , 星期日 , 沙田

第4場     金源讓賽 , 14:15 , 第4班, 草地, "B+2" , 1400米
呢場個個搵冷門爆,我就搵隻熱門𢭃住先,免得有冷無熱!今場揀【招積仔】呢隻馬未轉馬房係【呂】,最叻都係第三,仲要係平頭第三,搏來搏去都係得過近字,轉過去【賀賢】馬房,仲玩野田、谷、田、谷,田,完全捉摸唔到,今次終於停一停,我就覺得今次一定會露真章,【柏寶】係場次518騎過,當時明知到唔會夠【勇猛神駒】鬥,係咁意發揮少少强勁追力,跑第四輸2-1/4 馬位,上次場次632部署食大茶飯【列高力】又唔生性爆唔到,連P都失埋,幕係損失慘重,今次【柏寶】肯跳上去騎,唔打甩比才怪,馬膽之選!:098: :097: :098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 11:01 PM 發表
教主! 小弟明天走啦!
我好多謝你一直已黎嘅指道, 真係非常感謝你, 請你好好保重啦!:023:
還有, 如果小弟有地方得罪教主, sorry 請你多多見諒呀!
我會返嚟?br />
你搵夠水腳啦!一路順風,記得留口訊俾我,我會覆嫁,你放心去啦!:096:

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-4 10:49 AM 發表
教主你好! 小弟對你的excel統計表"各大馬房出賽成績、配搭、路程、馬名" 很有興趣,但我下載後只得一個空白的excel:030: 敬請指教! 感激萬分無私的分享! 謝  
http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=524765

應該無問題喎!再試吓,唔得試第2版,遲啲第5版我會慢慢再出!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 11:01 PM 發表
教主! 小弟明天走啦!
我好多謝你一直已黎嘅指道, 真係非常感謝你, 請你好好保重啦!:023:
還有, 如果小弟有地方得罪教主, sorry 請你多多見諒呀!
我會返嚟?br />
你得罪過我咩?唔好傻啦!我地條3重彩都未開出,遺憾........:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆