上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-26 11:23 PM 發表
教主! 好久不見你呢個新手區啦!
最近去咗邊呀? :096:
呢幾日同啲朋友食飯,所以無回貼,你要搵我留言就得!番嚟立刻覆!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-22 09:49 PM 發表

教主!又吞pop啊!
原來唔理間房會跌落第二版!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-26 10:02 PM 發表
第11場     聯想讓賽 , 17:45 , 第3班, 草地, "A+3" , 1400米 , 好至快
呢場揀隻冷門搏吓先!表面上1.又快又勁、9.有聲有色、10.綠色駿達、11.心歡暢,四隻頭馬必在其中,今次揀【超勇駿】其實風險 ...
今次真係多災多難!換左個小朋友,都唔理照買點!戴左罩跑仲差左,下次補數!:097:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-28 10:23 AM 發表

so unlucky... 超勇駿 has made such a poor jockey change.... :030:

Good luck next time :041:  
今次無計,下次本利歸還!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-28 06:42 PM 發表
教主! 星期三揀边場吖?
還有版主出新嘢玩快D去報名:071:
邊場無所謂,唔有低班就得!有咩新嘢玩?:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-28 07:01 PM 發表

快報名得64個位

http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1
呢類比賽高難度,分分鐘第一輪,死左一半!要贏真係要水準穩定,揀馬唔好則埋一邊,睇下對手揀咩先!:096:

30/05/2007 , 星期三 , 跑馬地

第4場     馬拉華度河讓賽 , 20:45 , 第4班, 草地, "A" , 1800米
頭4隻都係冲剌力短既馬,熱門真係唔敢買,尾四隻又唔知佢諗咩?我就揀呢隻【悅勝豪情】初步估計應該有分頭,上次轉彎前發力,唧左一段臨尾無斷,露光有餘,但以證此馬已進入作戰狀態,970磅正宗典型輕身長途馬,加上遲熟,愈長愈好3000米都唔驚,落埋雨都未怕,今次操練比以往績極,唔係過份熱呢場可見真章,呢隻馬估計佔盡班利,分分鐘贏到你地無得跑,唔好贏咁多兩個馬位就夠!:098: :097: :098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-28 11:07 PM 發表

睇完你頭三句...以為你買分組2:096:
昨晚11點個網好似死左,早啲訓!第2組都係唔錯選擇,唔知點解揀埋啲亂局場合,唔通想爆冷!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-29 02:23 AM 發表
:071: 入嚟〔支持〕下〔教主〕先:098:  
好耐無見?近來好嗎?:096:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-30 10:41 AM 發表

悅勝豪情 becomes much better and has shown the ability in that Happy Valley 2200m race.  However, we should probably see the odd first before making our bet to that horse...  

1800m may b ...
六月九日仲有一場田草2200,又睇下可唔可以本利歸還!:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆