上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-18 01:19 PM 發表
我咁易「古」㗎咩? 我拺冷𤪻:096:
可能在你D馬名中有出現過:071:
咁底死!:025: 我講先【鋼寶】睇埋賠率先作實!:096:

20/05/2007 , 星期日 , 沙田

第6場       第一手真相讓賽 , 15:35 , 第3班, 草地, "C+3" , 1400米
今次我就要11【鋼寶】揀佢真係無人敢要,3T場合經常跑到些不明物体,揀佢理由就係由2班減夠分落到3班跑,由季初到現在咩跑法都試過,都係得個近字,練者由場次363(首次綁繫舌帶),到場次537再(首次戴眼罩),可以顯示練者未有對此馬寄望,上場537報跑不合路程1000米,話明志在試馬,配志叔以0.56.4跑第9,顯示【鋼寶】已進入作戰水準,今次再配亞巫擺明搏殺格,賠率方面比較難估計,方嘉柏贏到既馬,通常都有票數支持,希望幾隻熱門{咩到飛},做成【鋼寶】出現10-30倍賠率,咁真係不失為呢場冷品!:098::071:

20/05/2007 , 星期日 , 沙田

第10場     群星情報站讓賽 , 17:45 , 第2班, 草地, "C+3" , 1600米
呢場我會揀【駕進】,近三場同【開心多多】同場,由場次401【開心多多】119磅跑第4【駕進】127磅跑第9,-8磅距離、場次467【開心多多】117磅跑第6【駕進】126磅跑第8,-9磅距離、場次522【開心多】120磅跑第3【駕進】126磅跑第7,-6磅距離,從磅位到今次相差只有-3磅距離,你話點睇啦?未知當日會否有雨,天文台預測有雨,對【駕進】極之有利,見水即生!連贏方面會揀【元武者】清楚【】有幾多既杜利萊,場次401佢直路完全無位得個跟字!:098: :071: :098:   

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-19 01:44 AM 發表
:071: 入嚟{偷}睇馬料:122: 教主你好嗎?:041:  
你真係趁我訓先出現!:071: 重以為被人捉果個你!:025: 擔心死班兄弟!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-21 01:10 AM 發表
今次我揀呢場:
紅梅谷讓賽   二班   2000m   A 跑道
告仔馬房隻「牛精財星」:071:
我地3個臭皮匠,好似差少少,今次要醒少少!:098: :097: :098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-21 01:10 AM 發表
今次我揀呢場:
紅梅谷讓賽   二班   2000m   A 跑道
告仔馬房隻「牛精財星」:071:
我就要【鄭雨滇】唔騎個隻【實業成功】,呢隻野無寶不落,買W唔駛補P!跑長途有一手!等埋賠率係冷先開始分析!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-22 08:55 PM 發表

呢隻好呀,,,我全日只要呢隻呀,:036: :036:
估計30倍以上!:131:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-22 09:15 PM 發表

一年一穫,,,爤地又好,,,評分比上次贏馬仲低,:036:
嘩!你講晒出嚟,我咁仲有咩好寫呀!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-22 09:21 PM 發表

我代你寫,,,你唔使咁累,,,:071:
咁靠晒你啦!我可以做其它野!多謝!:071:

27/05/2007 , 星期日 , 沙田

第11場     聯想讓賽 , 17:45 , 第3班, 草地, "A+3" , 1400米 , 好至快
呢場揀隻冷門搏吓先!表面上1.又快又勁9.有聲有色10.綠色駿達11.心歡暢,四隻頭馬必在其中,今次揀【超勇駿】其實風險都相當大,從減分走勢減多2分,已可係四班搵食,但落左班,可能就無今次咁好賠率,隔夜賠率24倍相當合理,近四仗備戰都以寓賽於操,跑得相當唔錯,從走勢反映已進入作戰水準,今次備戰積極,應不出幾場可以爭取頭馬,我就唔等降班!就係呢場發難,或走個冷位置,已經就係我既目標。:098: :071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆