上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-15 09:57 PM 發表
教主!我地三個揀同一隻,今次真係WWW啦!
過兩粒鍾到我房睇下,我諗緊隻半冷:071:
咁騎呢!:028: 再揀尾場!

咁....多送兩場法國Q,第4場3.高豐采2.新英1.飛來寶、第8場2.信寶8.鷹隼4.盈感,告大力好多馬都未交待,今季用左8隻馬已達標,廿幾隻馬未替馬主,爭取頭馬,今次話唔定靠亞巫,連下兩城!:098:

3個臭皮匠加埋,都係揀到隻跑第2,真係唔底!臨場隻馬都係緊張少少,柏寶跑差少少 ! 不過真係唔差,同志革命尚未成功,仍需努力! :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-15 10:33 PM 發表
咁....多送兩場法國Q,第4場3.高豐采2.新英1.飛來寶、第8場2.信寶8.鷹隼4.盈感,告大力好多馬都未交待,今季用左8隻馬已達標,廿幾隻馬未替馬主,爭取頭馬,今次話唔定靠亞巫,連下兩城!:098:  
兩場揀亞巫做膽,佢竟然係第1場,做瓜左隻【好爽】就@@@@,認真邪!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-17 03:53 PM 發表
教主!sorry!
返工要開夜車做project:025: ,所以第ハ場冇功課交:032:
無問題!:071: 今次發板揀場次!:098::097:

20/05/2007 , 星期日 , 沙田

今次點都要係大摩度搵頭緒,姚本輝、李易達各找1w,睇睇食唔食到好野!:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-17 06:47 PM 發表

一口田...休息吓又跑吓都到左83分....隻馬今季仲未交代...呢次吾知可吾可以有交代:097:
減夠分都係時間,但配滇仔好有問題,同大摩合作只係1w3p,最重要無得分!:028:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-17 07:23 PM 發表

仲有 功力勝 磅就好輕...加上呢次用志督.....博左幾次都吾成功:032: 呢次睇嚟都無佢份:096:
隻 駔驍之首 又係博左幾次愈來愈近...呢次睇嚟都博:071:  
尾場我會揀隻【駕進】,隻馬上次已有走勢,加埋落兩滴雨,馬膽之選!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-17 08:17 PM 發表

哈~我會留意~thank you!!:097:
四遠征馬倒圈操被拒

獲邀角逐日本安田紀念賽的四匹本地一哩良駒「勝利飛駒」、「步步穩」、「星運爵士」及「好爸爸」,

下周三將會起程前往東京作最後備戰。

在幾匹 ...
「勝利飛駒」都幾睇好佢,香港輸左係日本贏番補數!:097:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-18 11:55 AM 發表
教主! 揀第六場呀!
:071: 好易中, 好易中, 好易買得中:071:
睇你都係揀14【鐳老虎】,估計正路熱門,2【秘密行動】、9【綫路精英】可能可以控制局面,但會唔會咁簡單呢?5【極速之星】、8【喜勇駿】、13【逍遙派】、同埋後補果隻11【鋼寶】都係睇唔通既邊線馬,今場今季能夠贏到頭馬果幾隻,都排到中外檔,可能出現冷門都唔出奇,我就會揀隻未交待,有賠率就有鬥志騎練!:098: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆