上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-12 12:57 PM 發表
教主!「新威」由琴晚23倍落致現在12倍:030:
好失望臨場得果18倍,我又唔覺得跑得好差,留番草地恨恨地執番餐勁,補數!:025:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-12 03:00 AM 發表

我多口答你...教主唔好嬲:041:
咁點解有兩場三班千四佢有唔報,揀場無根據泥地?:071:
絕對唔嬲!有你幫手開心都嚟切啦!:097:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-13 02:15 PM 發表

幫手:036: 又,我入嚟先.:071:
加埋你:131: 簡直如虎添翼!:071:我完全唔介意,任何兄弟放野係度,擺得係度一定支持!:098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-13 09:48 PM 發表

冇得執,前面贏好多:041: ,尾三場重創:043:
尾幾場都有熱門實力份子,走入三名好難重創,莫非睇死熱門會叮?我都死係隻【新威】泥地1600,帶罩都係嫌長,跑番草地唔信佢贏唔到,驚佢無賠率就真!草地再轉留後跑1600都頂得住!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-14 03:22 AM 發表
教主,我佐您比我個PM先,:043: 因為成日叮噹-叮噹,:046: 我又睇吾到,無計.:029:

响呢度又要同講句對吾住先,睇吾到PM,冇得回應,走人.:071:
之前系統進行升級,引致不穩定!:025: 我打左成篇野都唔見,現在好好多,應該冇問題!PM短訊都冇問題,如果都唔掂!我諗可能又中毒!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-14 06:35 PM 發表

教主咁早收工嗱:071:
時早時晏,時間唔穩定,早咪覆吓啲留言,維繫兄弟感情!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-14 08:31 PM 發表
教主!今次星期三揀边場振家聲呀!
第1場現在做功課,我閃啦!認真諗!:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-14 10:34 PM 發表
教主話第一場,等我留低資料先,4班谷C1200,
短途內檔佔優共所週知,第一選 10 好爽  4歲馬仔,今季多跑沙田1200,1400,此馬不利纏鬥,要留力到尾200先爆一段力,今次轉到初谷,休息2個月,難得今次抽到內欄 ...
咁岩我又係揀呢隻!:096: 都唔需要詳細分析,唯一擔心是首次渡江作賽,臨場隻馬唔見緊張,應三甲可期,c+3跑道1檔跑高半班,柏寶面對韋達唔會咁易放過佢,此消比長下縮窄頭馬距離!上上上......:098:

引用:
原帖由 bogeyming 於 2007-5-15 08:37 PM 發表
敎主...想請敎~ 世紀巨星 係咪似減緊分??
今次排一檔會唔會有機??
我基本上完全唔睇好!佢贏都係幫我贏分,贏唔到錢!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-15 02:44 AM 發表

:030: 真?
仲以為上法院,果個亞叔係你添!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆