上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-9 06:38 PM 發表
教主!信心有90%
隻大熱門論馬點都唔信,不過睇嚟有人有D信心
希望旗開得勝!:098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-9 11:16 PM 發表
教主!今次作戰又失敗到我唔得:025: sorry sir
入場重鎚買R2影相輸即走,出到嚟買十幾廿蚊個D就中?:046:
真係冇眼睇啊!(輸小小)
賭錢係咁:028: ....今次都係輸運:043: 步步贏一步輸:046: 下次可能埋到Q,唔好失信心!:071: 努力!:098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 11:33 PM 發表
教主,周六你個馬房開飯:122: 等收錢
多謝*職業賭徒*提示,踏入月中及月尾,會開始揀佢啲冷野!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-10 10:06 PM 發表
教主!星期六賽事揀边場埋Q呀?
第9場我揀【新威】,睇埋賠率再詳細分析!:098:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-10 10:37 PM 發表
教主!第九場超難揀馬,我睇過D馬件有弱點,但我有預感你會揀呢場!:041:
我諗緊【新威】唔知會唔會一放到底!隻馬可前可後,跑法靈活又有賠率,世@@滶�..明天交功課!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-10 10:49 PM 發表

教主 上浦勝將 吾係無得鬥:025: 不過馬防會吾會去馬係一個問題:097:
呢隻出閘唔放頭,輸左一大半!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-10 11:02 PM 發表
教主!女友咋形啊!返工已長時間,又幾個鍾諗馬仔,就嚟冇命啦!(可是我又好愛馬仔,不過更愛老婆仔)
我仔都有拿!早睡早起玩得太耐,會好辛苦!寫馬仔贏錢係興趣,輸左錢會俾人鵝,跑馬日個仔成日問,爸爸係咪贏錢呀!好大壓力!:096: 宜家加埋你地,重要加多兩錢肉緊!:096: 我相信入得嚟既兄弟,全部都想幫我贏錢,所以你地俾馬心水,我一定會跟,唔想錯失機會!點解每次一隻唔寫多啲?咪係懶字羅!盡量揀隻有分頭,咁先有成功感!寫寫吓又得幾好玩,所以每次都會寫一場,同啲兄弟研究!其實好多人都識寫,但一寫先知原來唔識字,初頭我就有個經驗,現在進步不少,但總覺獨欠文采,等我睇多啲馬評家點作野先!晨操...火噴噴,翻步...步快如輪,睇到都好好笑、又開心!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-10 11:41 PM 發表

教主,,,,我都有個仔呀,,,你好過我啦,,,賽馬日我要返工,,,,睇都睇唔到,
星期三夜馬佢大少要睇電視,,我最多只可睇尾兩場,:043: :043:
我又咪似要返工,不過屋企有3部電視,唔駛爭!係得一部電腦,老婆要做功課,要整多部私人吹水腦,咁就完美!

12/05/2007 , 星期六 , 沙田

第9場     九龍木球會百週年紀念盃(讓賽) , 17:10 , 第3班, 全天候 , 1650米 , 好地
今次提供9.【新威】其實信心不是太强,揀佢就是貪佢高倍率,隻馬近期表現亦不差,今次仲要後備補上才可以出賽,由場次155,毫無信心跡象賠率99倍,跑回一席第四開始,理應在草地要爭取頭馬不難,但幕後偏偏就唔報草地出賽,走去跑泥地場次493,幕後試圖1200米10檔31倍出擊,可惜功虧一功簣,再出場次542倍率27抽到一個大外檔,求其遊一場馬河回來,今次更神奇報跑泥地1650,毫無賽績可言,初戴防沙眼罩,幕後真係搏你唔信,點都要爆番場冷門,先肯報跑草地,咁係唔係要揀先,現在隔夜26倍臨場20-40倍,就係今日冷品提供!
:098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-12 02:38 PM 發表

已經兩隻W:096: 仲有:097:
果然神機妙算,今日執唔少啦!:098: :071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆