上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

09/05/2007 , 星期三 , 跑馬地

第2場     松柏朗讓賽 , 19:45 , 第4班, 草地, "B" , 1650米 , 好地
今次點都要揀隻冷馬:025: ,賀一賀升格:096: ,睇中隔夜倍率為12倍:131: 既1.【太陽活力】今次降低一班,應有力爭取久違多時頭馬:098: ,場次253同程12檔99倍,配【湯智傑】毫無信心跡象下,跑回一席第四,時間1.40.2,之後3出同程皆無影無蹤,今次【李易達】終於配御用殺手【巫斯義】,應該睇準形勢,進行突擊時候,今次更得抽得黃金1檔, 有如虎添翼感覺,【巫斯義】只要發揮快活谷場地智慧,轉彎穩守內欄,待所有馬加速轉彎外斜,漏空內欄空位沿欄直上,頭馬就係咁簡單出現!三甲之選!!!:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-8 03:18 AM 發表

衝,衝,衝,超速無敵:071:
大家都老an.. an..:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-8 07:29 PM 發表

好野呀,,,教主,,,呢隻正呀,,,不過我搵唔到腳:071:
我都無諗喎!:096: 等緊兄弟夾料!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 08:00 PM 發表

教主:071:  隻野路合,今季跑得吾多,體力足夠 ,評分新低,見好分有機會出手
6 場
6http://www.hkjc.com/images/raceColor/D235.gif威霸熊7 120 柏寶約翰摩亞
呢場大摩出兩隻,我反而鍾意3.【福闖】,唔通1Q番嚟,係都唔錯喎!:098: :096: :098:

多左粒鑽石,長期擁等....日久成精!:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-8 08:50 PM 發表

彪形大漢,,,點睇呢
唔睇好!嫌上賽斷得快,有利條件為檔利,信心不大!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-9 05:20 PM 發表
教主!請問HK有冇一個網站講血統㗎?(要有詳細知抖)
中文就冇,血統唔係英文準磪啲咩?
http://www.stallions.com.au/list/encosta_de_lago.asp

引用:
原帖由 百事威 於 2007-5-9 02:52 AM 發表
教主呢隻今次我都岩心水~B欄C彎除非步速好慢

如果唔係內檔多數有位出:098:
有個大洞,睇吓有無騎師利用搵食,無料到就齊齊訂出外欄追,得個追字!

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-9 09:23 AM 發表

I like this horse too. :036:
隻馬底質唔錯,足夠能力也文也武!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-9 02:49 AM 發表
教主! 小弟再三思考後R2揀 11. 彪形大漢, 原因有3個

1. 此駒大利輕磅,在港4W分別係114磅,117磅,104磅,113磅,第五班賽事內負重磅最多跑第2,一隻能贏第四班賽事的馬,冇可能之前第五班唔夠羸,原因只得一個難負重 ...
本來信心不大,你提供到照信,最緊要揀馬有信心,PQ之選,臨場會加多隻大熱,呢場馬都幾蝦人買,最冷龍騰駿馬都係22倍,亂局買大熱!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆