上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-6 02:51 AM 發表
教注!第8場揀12.好耐力,有四個原因:

1.霍利時減夠分馬,從不在降班重磅博剎,只在120磅以下博馬。
2.快步速利後上,記得此駒是在快步速下,後上跑第2名輸個頭,可憐
3.上場賽事已有好後勁睇到(請留意下)
4.在頭 ...
就呢隻跟你買條Q-PQ玩吓,今日情況混亂,中到一場都好叻,我諗要學【危險】買位置,或用【巴斯】膽全餐戰略,今日提供為第2場3.【新石磨藍】7.【標青】,第8場3.【添喜悅】12.【好耐力】,第10埸11.【赤道小子】,暴冷暴熱場合,唔係咁易搵到食,睇吓臨場落飛馬,會唔會係盲公竹!:098: :071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-6 12:53 PM 發表

呢隻完全同路,仲有隻第4場 3 真係贏,教主留意下:131:
唔好睇咁高,話晒年紀都唔輕,吳定强養老馬有一手?

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-6 02:51 AM 發表
教注!第8場揀12.好耐力,有四個原因:

1.霍利時減夠分馬,從不在降班重磅博剎,只在120磅以下博馬。
2.快步速利後上,記得此駒是在快步速下,後上跑第2名輸個頭,可憐
3.上場賽事已有好後勁睇到(請留意下)
4.在頭 ...
好野!不過同你埋唔到Q,真羞家條Q係度落飛,走位都無問題,咁都交唔到條PQ!:043:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-6 04:57 PM 發表
教注!我冇買WP好心傷呀!呢場是我睇咗3個鐘的精撰嚟!
都係個句: 早D食飯,早D瞓
下次再加油!嚟過(死過):096:
唔中真係唔底!隻馬前段都跑得相當肉酸,希望你下次贏番,我都總算有點功勞,攪到你諗咗3個鐘!:098: :096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-6 05:34 PM 發表
冇法呢場早計到大家鬥快一定利後上,不過只是想(個人想法)添喜悅唔搶留好位先有機會。隻明確真係唔識睇(都係自己學藝未精,又係個句: 學海無涯)
請教注多多指教小弟!
又咪係贏馬路程出擊!變來變去都係果幾招,睇漏左係自已唔夠眼光!:071:

嘩!多左好多銜頭喎....多謝【版主】,俾多左個【尊貴樓主】,宜家身份唔同...唔好寫咁多山埃,俾人睇到會閙,下次開始....要諗一場交功課!:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-6 06:46 PM 發表

恭喜教主:041: 快d試下?
原來多左派利是?:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-6 10:30 PM 發表

:071: 我又要:098: :096: 恭喜教主:041:  
爭住先!:096: 明天補發!:097:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-7 10:45 PM 發表
教主!星期三楝边場做功課?又挾條Q玩吓呀!
就揀第2場,我要太陽活力,明天詳細分析,等你刨隻好野!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-7 11:00 PM 發表
橫眉大師兄!睇開D啦!教主只想比小小甜頭個做功課的學生之嘛!:096:
個學生真係好勁,今個月又帶頭,跑第2輸少少,唔係...連任,真係好懷疑....邊有咁犀利:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆