上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

呢個係我吸納新信徒好機會,歡迎各兄弟提供馬料,心水!好似一個大家庭!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-4 05:09 PM 發表

新手發貼區:044:

教主得咁快?

借還順去.:096:

教主心中始終.......:096:

我願做開解.

我最明白嘅:086: :071:
我真係想吸納女信徒,唔知點解無?:043: 吸來吸去都係你地班人,:096: 不過都幾好!啲人都係唔掂,以為俾錢先有好野!免費無吸引力,唯有重新起步,做新人問兄弟攞料!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-4 05:32 PM 發表

如果落雨就需要太陽嘅威力啦:096:
今次第8場6.【太陽威力】,估計最多係位置之材,今季2W都收夠籌,今次再加10磅對馬甚為吃力,今季跑左10場,都係等隻馬回吓氣減吓分,留番啲籌碼下季取分,姚本輝今季養馬27匹,都係靠12隻馬達標,贏左22場!咁係唔係需要,替其它馬主爭取成績!倒不如捉佢,今季未有交待又有好倍率既馬,分分鐘有意想不到既收獲!就用你呢隻來做【叮叮馬】,呢場我會揀3.【添喜悅】今季入位路程1650,對上兩次走左去沙田散步,今次過完兩次冷河,報番入位路程配王志偉,數據顯示王志偉未有替呂健威贏馬,但位置有兩隻入過圍,其中一隻就係場次91既【添喜悅】,咁既冷門係邊度搵到呀!馬膽之選...腳咪果隻算數!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-4 05:45 PM 發表
教主!做新人可以鮏料嗎?星期日有冇料可以比我呢個新人呀!感謝教主:096:
講時講同香港仔夾料,好似斷過隻隻有P,真係發揮到少少潛能,不如你都研究呢場,睇吓可唔可以推至我高點,變隻W嚟食大茶飯!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-4 06:17 PM 發表

教主收係其次,主要希望番條氣:071:

係北斗星,可以開解教主而保:096: :097:
你又唔好睇到我咁少氣,我對賭徒兄係尊敬態度,但佢把口真係衰啲,我真係唔知佢不留係咁,如果知道都唔會興,很久之前我同過佢聊過幾句,佢都教過好多操練既問題,所以唔需要諗咁多,我同佢現在都有兩句!:071:

講多一場為第2場:3.【新石磨藍】,今季沙田1000演出準繩,因本身衝力短,每每不能一放到底,但睇番啲對手又强左少少,今次部署轉細場搏殺,理應可以爭取今場頭馬,對手方面7.【標青】上場明顯幕後開始搵錢,倍率為7.6配梁明偉,邊個夠膽買到咁熱就知道,今次再由熱變冷,冷馬應該揀呢隻都無走雞!:098: :071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-4 11:25 PM 發表

唔好嬲啦:026: :043: 我把口係衰d:032: :122:
放心!:071: 我真係無野:122: ,有問題必會講出嚟:025: ,無謂計較:096: ,有唔識必會出聲問:096: ,你係呢度都算係我最【欽敬】既人!:098: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-4 11:32 PM 發表

吓:044: 休客你林]:044: 認錯:071:

矣龍都里分,屎我....係嚟,吾係個個識,呢個U網,可能只有識:071:  
是我自已錯誤的決定.......:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-5 12:07 AM 發表

唯一顧慮係兩戰快活谷都輸到暈(我有份輸:026: ),
初出一役仲可以話重口,
但今季初一次就冇得懶...,
莫非轉彎會唔識跑:025:
明天再諗....今季初出快活谷大熱死左,證明幕後有信心應付谷戰,單一跑法無理由唔適應,記住今次係日馬,無開燈無馬影,無理由會有問題,【苗禮德】主力所在,不如打俾翠C問吓都好喎!:096:

06/05/2007 , 星期日 , 跑馬地

第10場     昭隆讓賽 , 17:45 , 第2班, 草地, "A" , 1800米 , 好至黏
11.【赤道小子】睇隻老馬可能又有料到,從近期表現及走勢,發現已進入作戰狀態,唔明就係點解要弱配,隔夜已有票數支持,幕後好似好有信心,隔夜賠率為14倍,票數相當硬朗信心何來?因評分賽期問題,估計幕後今場偷雞搏殺,今場唔似搏減分,估計會搏加分,唔贏都想搏個位置番嚟,睇睇能否得償所願!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆