上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 12:34 PM 發表

呀.....係未放低野喎:096:
第11場 1 時尚風采 + 大家平安
大哥....:025: 做咩俾條大熱Q,你叫我幫你打氣呀?隻1 時尚風采要臨場落飛先跟!

第1場“韋達”你睇佢攪咩!臨尾打到隻馬【屎忽開花】,隻馬下次唔駛俾佢騎,練馬師睇到都鬧,隻馬俾佢打到驚,心理受損!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 12:46 PM 發表

我知.....今日佢應該贏吾到...不過一定有p
今日啲馬小心....爆到你驚,揸到有信心膽全餐,位置Q都會好嚇人!:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 01:22 PM 發表

大摩吾比佢贏佢夠膽吾聽:096: 佢今日有機架....第6場..仲有第10場
又爆啦!:025: 齋睇唔賭住....姚本輝果兩隻必有1W!:098:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 01:48 PM 發表

打對台
梁定華必有1P :096:
支持!我都搵緊!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 01:52 PM 發表

教主 3 同 10 隻 3 有孖竇過關
唔敢買!要我揀就1-4-7-11,有W唔知邊隻,齋睇!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-1 01:56 PM 發表

唔敢買!要我揀就1-4-7-11,有W唔知邊隻,齋睇!:096:
又爆!問你點捉,睇定啲!

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-1 02:09 PM 發表

不如試下
超級財星 :096:

對沖揀得準
第6場賠率比較明朗,唔敢刻意求冷,熱門馬應可以控制到局面!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 08:15 PM 發表

教主:044: 高高高 個馬主係勁野....下次真係要留意...佢d馬好多都跑大賽:044: :097:  
咪攪!觀察態度中左無我份,我來也....:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-4 01:58 PM 發表
教主! 我記得第一次上Uwants出貼時,你已教我睇馬,到現在我都時常上來,是因為這裡真的好像屋企,大家都好友善及助人。
同意你講法教主,及在此多謝教主大人:096:  
真有其事?:071: 我都忘記左!:028: 咁你睇到我揀啲馬,咁咪贏多過輸....我就自已收埋輸,贏左都唔夠貼!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆