上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

又有比賽快報名,上次揀24,今次揀個3!:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-30 12:18 AM 發表

【尊貴偶像樓主】:044: 係喎!冇留意,幾時變佐【尊貴樓主】㗎,點解吾通知兄弟先,似後吾講得嘢啦:029: 以後我又少佐個網友講嘢:043: 我當唐冇佐人生樂趣,登時冇佐心情:043:

我愛:122:
難以解釋....佢話連自已都唔知!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-30 12:21 AM 發表
嘩:044: 今期冇十萬積分都吾好話攞三甲,驚到我5月吾敢入去玩:044: 我貼士比賽都未過:029: :043: 死足幾個月:043:

天呀:029:
我又閃啦...明天再見,教主祝福你:下個月心想事成!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-30 12:35 AM 發表

:044: 真係唔知!圓來係〔手機主題板〕板主比?
哦!完來撈過界!:096: 唔知諾基亞6280,有咩好野呢!【尊貴偶像樓主】:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-30 04:32 PM 發表

教主!!第9場 10 飛馬王子 點睇??:097:
夢幻飛駒 跑左兩場1600又返嚟首本1400....最緊要好分左:096:
係 328  場次贏 再戰群雄 後駒之後四場2w2p
嘩!你又問我呀?我諗住指意你!幫手交功課,靠自已寫出來睇睇,值唔值得買!【 飛馬王子】你好似對啲初出馬,好有興趣喎!我通常跑1場觀望態度唔買,走雞咪留得佢,係好野驚佢幫唔到你贏錢咩!我放棄....【夢幻飛駒】亦唔睇好,328贏完之後,再出401大熱輸到無影,幕後已失信心,再出467更完全無票數支持,輸果兩場都係1600慢步速,證明需要快步速幫助,才可發揮威力...反而我鍾意隻【一號種籽】上次過快活谷1200,過一過冷河,再出爭勝路程,揸住個2檔輕磅,跑法比較靈活,唔搏呢隻搏邊隻先?單Q要埋隻魔術師,好奇怪韋達同【夢幻飛駒】四次同場有三次入到三甲,磅又嫌重少少指定佢第2,玩條單式三重彩都唔錯喎!現在【一號種籽】W有9.3倍,我會作重心!

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-4-30 05:39 PM 發表
support 1 ha sin, haha :096:
oh!so sorry...very long time,not go to your house say hello,are you fine.good luck tomorrow.:098:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-30 09:19 PM 發表

dehum兄
【一號種籽】
我自己數據唔睇好
1/ 上場起飛輸左再出:呂廐今季共有48匹,只15匹跑入三甲
2/ 今場超兩磅出賽:呂廐今季共五匹,全跑唔出:046:

唯一可取,反而是現時倍率只有9倍
   ...
多謝...:131: 你既數據,等我再查查先,是否出現問題!:098:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-30 09:19 PM 發表

dehum兄
【一號種籽】
我自己數據唔睇好
1/ 上場起飛輸左再出:呂廐今季共有48匹,只15匹跑入三甲
2/ 今場超兩磅出賽:呂廐今季共五匹,全跑唔出:046:

唯一可取,反而是現時倍率只有9倍
   ...
重有驚人數據,就係杜鵬志無幫【呂健威】贏過馬,沙田亦唔係强項,睇番果場個賠率,好似條Q約300-500內,搏冷唔理得咁多,果場啲馬古靈精怪,買隻跑法有利、有倍率玩!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-1 09:22 AM 發表

教主!!!!早晨呀!!!你睇左 一叮出局 未呀:092: 我又搵吾到:043:
咁有參巧價值....我都搵唔到!幫你估吓可係【高點】現在3倍,有熱唔透現象,臨場落至2倍先似樣,隻馬話晒你聽一定超班,馬房大熱門亦沒有問題,問題係隻馬....兩場出閘都有慢閘及漏閘現象,後上點都比較蝕底,同場有隻【步步勝】係度,跑法比佢更有利,現有5.4倍加個【戴勝】,有倍率佢知點跑!今日你好似無俾提供喎?寫啲野睇睇!:096:

引用:
原帖由 lhq3788 於 2007-5-1 04:12 AM 發表
thanks
多謝咩呢?你咁樣會俾人扣分!打英文我會識睇!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆