上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 06:10 PM 發表

今次行動吾成功........下次再嚟....仲要比左3000比馬會:046: :043: :097:
死人亞巫:046: :046: 人地係老鬼,..你又係老鬼...人地w到笑...你就搞破壞:043: :046:
又輸呀?又場場賭呀?重要性賴.......咁樣真係唔係辦法!真係唔好賭咁大,屋企大把除外...專登叫你寫一場重心,好好賭一場,點知你寫到唔知俾邊隻!重要加多左意見!我臨場賭左5.【勝利飛駒】,可惜....:043: 今日幾隻重心都跑第2,欠運....年青人揀馬太三心兩意,長此下去....填氹!
試吓每次出貼,紀錄自已買過啲馬,夠竟輸嘜野!咁賭法只會愈賭愈亂,中既買唔到,輸就大大劑!好好檢討...唔好攪到成身數,無人幫到你,無必要等自已走入死角,愈輸愈想追...影晌選馬態度,切記!別急追...你攪到我唔敢出野!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 06:54 PM 發表
1053 29-APR-2007
13:38 沙田
星期日 過關
6X7
獨贏
位置
位置
位置
位置
位置
3 場    3 無敵神駒
5 場    3 駿寶
6 場    7 勇善勝
7 場    1 凌駕力
9 場    11 勇中寶
10 場  1 企業精神 $ ...
嘩!成抽野!好壯觀!無我果一隻既?2x1算吧...中左先過癮,唔中咪徒!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 06:49 PM 發表

寫一場重心,好好賭一場・十萬分贊同!!:023: :036:
佢成日三心兩意!點會有錢贏呀!完全無重心好嘔血....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 07:04 PM 發表

今日係 大摩日 .....星期二再嚟...你洗吾洗同皇帝出巡 呀:096: :071:
唔話你知...:096: 等你提供,我想係你身上贏錢!你輸果啲比我就夠,我唔貪嫁!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 07:09 PM 發表

連你都串....無野好講....衰自己:032: :032: :032:
我點會串你吖!我希望你贏都唔想你輸!錢...大家都好辛苦搵,無謂浪費啦!做左功課無成果,會好灰嫁!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 11:07 PM 發表

佢老人家...偷懶:096:
實情係佢吾得閒上嚟...佢要同 皇帝出巡  :096:
叻仔!:025: 星期日及假期跑馬!玩死...:025: .唔好攪到我...無左個家:096: .....贏都鬧...:096: 輸就大鑊:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 11:05 PM 發表

哈~有道理.....我會小心d
我..又諗到一個新玩法!嚟打擊你浪費時間選馬,又贏唔到錢....下個月唔踱馬,玩好運...【李易達】配華藉騎師,就買W唔買P,到月尾睇吓正唔正到數,我會係比賽到試用作紀錄,大家千其咪亂跟!要大家諗清楚!要引證賭馬唔需要時間諗,只要找到贏錢方法,就係好方法!我都希望可以做到,諗一次就攪掂!:096:

引用:
原帖由 jj1969 於 2007-4-29 07:28 PM 發表

其實上次爪皇贏爆冷嗰場...爪皇係贏形勢...之後教主問過我..下次同場會買邊隻...雖然我中左爪皇...但係我覺得再同場爆冷反勝爪皇既機會好大...所以我今日其實對爆冷都好有信心...不過又覺得佢太好分. ...
中咪算羅,咁鬼好記性!通常中都會嫌買得少,最緊要用幾多錢去賭,輸贏都係果筆數,最緊要係正數咪得羅!:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-29 10:43 PM 發表
教主今日去佐邊?:025:
去左交際應酬!臨走前俾左隻山埃【好芝味】希望無奶野,我奶左!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-30 12:01 AM 發表
:044: 今日入咗〔馬場〕:044: 睇馬又睇女:131: 點知輸到〔扑街〕:032:  
【尊貴偶像樓主】獲利回吐啫...:096: 下次咪好快連本帶息攞番!唔駛今晚啲波都攞突!:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆