上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

係日本隻【賞月】,雖然無【大震憾】既級數,但係國際馬壇上,都算一級上駟,本可報跑有機贏『冠軍一哩賽』唔跑,馬主寧報跑『女皇盃』挑戰世界馬王【爪皇凌雨】,就從呢點清楚日本隊决心奇大,獎金其次,贏到【爪皇凌雨】先至係目標,兩隻馬真係鬥志毫毛疑問,唯獨一隻嫌長、一隻嫌短,鹿死誰手真係跑過至先知,你話【賞月】踏入大熟期,唔好忘記【爪皇凌雨】成季休養無出賽,現在是黃金大熟期......
連贏不作它選,跑場精彩賽事,讓人知道香港馬有幾犀利!:098: :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 10:28 PM 發表

好!你咁比面,等我寫到佢贏:096: :098: :036:
勝利飛駒--呢隻一定拖,佢返嚟啦:071:
隻"爵士"點睇,四仔有佢份?:041: :071:
凌駕力----我要做資料搜集先:097:  
"爵士"略嫌.....老:096: ,“凌駕力”係『國泰航空香港一哩錦標』露左一手,唔係流野!:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 10:46 PM 發表

仲有"牛精老鬼":096: 都仲有得追吓:097:
四仔穩膽:096:
9隻馬又揀5隻:096: ,睇嚟都係埋賠率先!我驚W唔係一面倒:025: ,分分鐘自已果隻係大熱!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 11:18 PM 發表

我心多媽:028: :029: 呢次做足功課臨場吾可以再衰:046: 都岩,睇左賠率先:097:
揀馬要有信心及理據!輸左都有藉口,贏就係bonus不過係多定少!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 11:37 PM 發表

收到:032: 教主,你係為又要走啦:043: :096:
橫兄都無出:044: :030: :096:
快d好返呀!橫兄:071: :036:
我係度育成緊你:096: 未來馬評天地,馬評家!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 11:57 PM 發表

咁你都得:030: :044: :096: :096:
我都好想:023: 呢度d勁人多到:044: 有時間都學吾曬:096:
我吾會令你失望:096: :071: 放長雙眼:096: :071:
因為你揀馬,未到達過份主觀,肯聽取別人意見,所以你既吸收能力俾我大,錢俾我地輸得多,呢樣實戰經驗,好難累積....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-28 12:13 AM 發表

咁即係笑我屎:071: 我"認"..如果吾係又點會一場9隻貼5隻:096:
揀場重心單PQ,10蚊支持1個月記數,睇吓可唔可以正數,鞭策吓你!我走先,就係橫眉出現時!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-28 12:07 PM 發表

好爸爸出事!:044:
   薜達志話佢兩星期前發燒...跳少左一課...應該同冠軍廊情況一樣...
但佢都話而家情況無問題...狀態又對辦...試左課閘都無問題....
無叫你揀隻必贏,咁犀利....搵埋小道消息,諗住等你出篇好心水,晌吓頭砲!記住目標係針對『俊歡騰』不穩,亞巫搭東尼近排手風不順,萬一輸左真係唔好怪亞巫,近期亞巫表現有目共睹,經常出現遊馬河現象,到出真功夫驚佢手忙腳亂,上次2000輸少少,輸得不值....今次縮程400,對『俊歡騰』最大考驗.....

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-27 11:12 PM 發表

9隻馬又揀5隻:096: ,睇嚟都係埋賠率先!我驚W唔係一面倒:025: ,分分鐘自已果隻係大熱!:096:
1.3大熱,問你驚唔驚?:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-29 02:51 AM 發表
第9場 7,11 PQ:131:
隻 7 旺國手 呢次吾比"勝哥"騎...好明顯真係想贏....計馬後上嚟講香港無幾隻可以做到咁勁嘅時間...今次 柏寶 一定好馬?img src="images/smilies//2006/titter.gif" smilieid="113" border="0" alt="" /> 等俊4馬仔有得出頭:096::071: 而隻 11  ...
有好料!買唔買得先?叮叮喎....有巨額過喎....食到咪【好芝味】差隻手埋去,分番一杯羹!:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆