上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 10:19 PM 發表

呱曬:028: :046:
無頭3隻中Q晒......:043:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-25 07:41 PM 發表

無20倍點買呀?望你中....:098:
湯智傑20倍.....唉.....:043:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-25 08:27 PM 發表

杜鵬志識搵窿就贏到隻百利旺,百利旺輸得唔抵,慘慘慘......:043:
杜鵬志識搵窿.......唉...:043:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 10:27 PM 發表
尾場有咩心水  各位巴打:025:
澳系人馬......尾場好驚......唔知攪咩.....任開:046:

引用:
原帖由 doaxxx 於 2007-4-25 10:38 PM 發表
支持土星
信你....3-8-9:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-25 10:59 PM 發表

好嘢,婦女節:036: 教主好嘢:036:
正Q先仔,又輸少少....澳系人馬...大摩為首:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-26 07:03 PM 發表
教主...班打呲馬會吾會吾得:028: :092:
呢次可以食上次講果隻:096:
我要做『好爸爸』:131: ,唔可以係度同大家講馬...hk1122兄靠你幫我分析....:098: :096: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-26 07:47 PM 發表

做個.....咁果日就靠曬你:096:
『好爸爸』在操練及試閘均顯視其大勇狀態:036:
杜利萊...連上次贏{國泰航空香港一哩錦標}"星運爵士"都吾騎...可見一班:036:
仲有今年由"安"轉 " ...
寫得唔錯喎.....食唔食到呢?九成食硬佢....第2隻唔敢講!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-26 10:58 PM 發表

我寫得你地d高手咁好...寫吾出佢點轉變到依加咁勁個過程:026:
你可以寫隻馬年齡增長,每隻馬都有履程,路程變化推測,可能俾到你靈感,上次是否熱門無表現原因,我支持你寫篇代表作!試吓....無責任可言,實中唔駛做啦!開個貼試下,等我可以多個竇坐吓!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-27 08:59 PM 發表

吾該,教主先:082:
盡力一試:096: 睇吓得吾得閒開檔...呢幾日到我好鬼忙:071:
"好爸爸"一檔怕吾怕坐 box 佢一向係"外面"望空沖...最好:092:
隻'騰騰震'都好fit...不過由" ...
揸住咁多料都無信心寫死佢,重有邊個8成半功力,徹底擊敗130分,猷有餘勁!你唔係縮沙呀!我加多兩隻5歲【凌駕力】同6歲【勝利飛駒】!我支持你寫.....全世界.....得我同你知點解輸....講....分析嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆