上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 08:58 PM 發表

:044: 因哩場上次只有哩兩隻落飛輸左
       所以買單棍:098:
    單T太平洋第四:046:
隻皇者臨場落飛輸左幕後好多錢,今次一鋪番來!

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 09:09 PM 發表
dehum兄
哩場有無心水
剛剛條單棍  買左2x3PQ/Q
過落七場 PQ/Q 7超力好搭10神龍金剛:023:
今日好黑:028: ,你怕唔怕搭沉船先:043: 唔怕跟買:071:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 09:13 PM 發表

hk1122 兄,教下唔錦  大家研究研究
我份數據表有無留意,有落飛個欄,就係聽情兄作參巧!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 09:16 PM 發表
買 12
俾人食到嘔!:025: 打劫我個荷包....:096:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 09:34 PM 發表
第七場   7超力好  上場落飛失手
        今季何良此類馬
        再出有 11隻入三甲
                   9隻跑輸
       機會率幾高
       大家點睇   比下意見
隻馬經常出現頻頻換腳,錯晒腳跑...今場有隻10頂住佢,可能跑好啲轉彎入真路,唔好同馬迷握手就掂,加隻咁有兩野既4!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 10:01 PM 發表

教主隻 7 得吾得...我睇吾到.....幫我睇吓:027:
我有買....因10迫住佢好跑,唔好鬥燒就得!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-24 11:18 PM 發表

呢隻馬過往有漏閘情況,如果出閘順利.....三甲甚穩,方嘉柏大場得過近字.....轉細場試試....,操練同以往唔同,績極拍跳...臨尾杜利萊仲替隻馬試課泥閘.....出閘仲唔差...由戴勝換杜利萊....已跑高半班...柏寶 ...
隻叮叮馬,又入左嚟喎!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 10:08 PM 發表

買單w?:097: 我用 7 做膽 唸緊腳 過下場隻 8
危少少!柏少雷贏得咁險,P就得...

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 10:12 PM 發表
胆粗粗買左    10元PQ
  9拖7,10
過緊關攪啲咁既野?:028:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 10:19 PM 發表
:046: 失敗:043:
跑到錯晒!:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆