上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 06:05 PM 發表

好~第三場 1 百利旺+ 2 奇寵
拿!唔中啦....俾你中到都唔好分....死未:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-25 07:32 PM 發表

第1場已經咁.....轉彎又有個大窿....睇吓邊個識得搵窿捐....:096:
杜鵬志識搵窿就贏到隻百利旺,百利旺輸得唔抵,慘慘慘......:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 08:23 PM 發表

吾好意思....教主....要你比錢馬會:029: 我最後買左全餐
102725-APR-2007
20:08跑馬地
星期三連贏位置Q3 場    1 百利旺 拖 2 奇寵 +
           3 泰山英雄 + 4 盟友 +
           5 衝勁寶 + 6 必定 ...
話左中到都唔好分,輸左個W唔抵....爭少少騎錯少少,無運...:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 08:23 PM 發表

吾好意思....教主....:029: 我最後買左全餐:027: 102725-APR-2007
20:08跑馬地
星期三連贏位置Q3 場    1 百利旺 拖 2 奇寵 +
           3 泰山英雄 + 4 盟友 +
           5 衝勁寶 + 6 必定好 +
...
贏得果100元,唔知【好留定好笑】,復鬼左你.......:096:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 08:37 PM 發表
:071: dehum兄
  1皇者之風  搭  11旅遊領隊  有無機
高機,我跟你....師兄講我買:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 08:38 PM 發表

我唸住爆得媽:026: 乜都吾理:096: 收左錢先:122: :036:
20倍內有10隻,你要隻熱做膽...點爆呀?:096:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-4-25 08:37 PM 發表
情兄....你信唔信我買唔到呀!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 08:44 PM 發表

收到...皇者之光 吾夠上次咁fit 怕吾怕:097:
人地成功補中...我....W輸少少....呢場Q又買唔到!:043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-25 08:53 PM 發表

情中情兄真係高手...一注單Q就夾中...:097:
師兄係賠率高手,我跟佢學唔少野,得閒叫情兄教吓你!:071:

引用:
真係有高人風範......來無影去無風:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆