上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 06:46 PM 發表
教主..乜咁早呀:071:
諗掂未?跟你賭俾條位置Q玩下!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 07:38 PM 發表

教主..想問吓隻 黑鷹  係咪識游水:027:  
我唔答你!:097: 你要靠自已....查血統血系....等你辛苦到亞媽都認得!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 08:54 PM 發表

哦~咁我去問 吳通:096:
都唔錯....話晒都算專長.......:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 09:21 PM 發表

專長?乜野長:096: 吾知...都吾想知:071: 佢係燈我就知:097:
有無個個"一叮"睇....我等佢開飯:122:
http://www.youtube.com/watch?v=mIv981W9Q4Q

開飯?.........快過【橫眉偶像】先,等佢無貨買.......:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-24 10:40 PM 發表

開飯=贏錢:036:
佢係"燈"仲吾跟:071:
呢隻馬過往有漏閘情況,如果出閘順利.....三甲甚穩,方嘉柏大場得過近字.....轉細場試試....,操練同以往唔同,績極拍跳...臨尾杜利萊仲替隻馬試課泥閘.....出閘仲唔差...由戴勝換杜利萊....已跑高半班...柏寶唔係度益吓杜利萊....都唔好話...真係幾燈喎!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 06:05 PM 發表

好~第三場 1 百利旺+ 2 奇寵
呢場如果你中到.....我當你係偶像......咁難攪....挑戰難度...10倍內有5隻...10-20倍有5隻...27倍1隻....60倍1隻....亂局真係唔好買咁大....隨時奶野....10蚊跟你玩吓....下次唔好揀咁亂場次....無咩心水睇吓開咩先....

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 07:10 PM 發表

哦~今日好難買:044: 不過 第6場  12 幸運無事 呢隻如果今次吾開飯下次一定食:027:
第1場已經咁.....轉彎又有個大窿....睇吓邊個識得搵窿捐....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 07:39 PM 發表

又出呢招:096: 呢場 吾定強 :071:
無20倍點買呀?望你中....:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 07:44 PM 發表
上面有人..過左你頭:096:
你真係要俾啲心機.....學生哥都成日有馬贏...唔知...有無錢贏呢?:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-25 07:57 PM 發表

哈~佢 人細鬼大 :096:  睇吓呢場得吾得:097:
兩個學生哥好犀利....有第3都偷笑:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆