上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 02:16 PM 發表

你地個個都話吾得,就一定要 三思:071:  
有個第3喎!:098: :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 03:45 PM 發表

所以咪要 三思:071:
等緊尾場【一叮馬】,膽才腳慢慢搵!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 04:24 PM 發表

教主 有無 游水馬:096: 介紹吓:086:
尾場【再領風騷】放係前便跑,等你地追唔追到!:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-22 05:06 PM 發表

尾埸有呀教主.

大咬十一埸10號馬.只賭呢隻.:122:

隻最多做:041:  
戴勝哥唔好攪我,要隻【搏得威】好過!

:096:
引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-22 02:07 PM 發表

你隻【不老英雄】,真係為你擔心,冼文諾3W?:096:
3W無你份,無我份!:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-22 05:23 PM 發表

前次勝哥]尾埸隻跑第一,位置有,勝哥請我食,呢次大富之星]:122: 應該有三甲,只求,澳洲幫萬歲]:071:  
跑完先講:攪掂晒!:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-22 06:30 PM 發表
以後洪維德]:096: 叮嘅馬,一定買多,條友嘅馬.真係現今科學都解釋吾到,逢必,梗有:096:
上次跑錯左,今次換人減左18磅,場次273隻威勁多係461贏左,無極就523又贏,你話隻【零用錢】有咩理由唔買?隻【大富之星】差啲攪到我隻【搏得威】,戴勝同隻馬驚一驚內閃,故住拉番出嚟無左第3,我先食到條【澳洲幫】三重彩!戴勝無賠率唔敢掂.........

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 06:03 PM 發表

:098: :098: 我都有要
101722-APR-2007
17:51沙田
星期日位置11 場  14 零用錢 $300

$300.00
你全日都係中呢場P,我俾左3隻位置Q都中唔到,你令我太失望,你夠竟生咩事?莫非戒賭?唔緊要都係好開始!我係出便收埋幾場,你搵唔到喱!兄弟俾啲心機,做場好戲嚟睇,憑自已信心中番場威威!分析下等我10蚊支持吓你,我懶...靠你做功課,操練唔好咁認真研究,因每個馬房都有一套操練模式,隻馬如果有缺課、停操先係重點!飛數、馬房、騎師動態先重點,臨場唔出現....因係度【踱緊】唔想影晌自已選馬思維,下次睇你啦....整條靚Q俾我嘆吓,無理由唔掂掛!揀一場最有信心嚟睇!:098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-22 09:50 PM 發表

哈.....敎主你果然係得、得、得・:036:  亦証明小弟一直無睇錯你。:023: :131: :036:
撞棍啫...:096: 我都係睇左【一叮】先刨,搵整資料後揀佢做膽,WPQT全中!【洪維德】揀佢叮得都有佢道理,跑左出嚟佢又無損失,【大熱門】馬一日都唔知死幾隻,揀中都唔出奇,都係教馬迷【催吉避凶】,但自已睇法唔同得出結果都唔同,得閒入你度學野就真!自已懶...唔刨馬,靠各兄弟提供俾我就好啦!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-22 10:24 PM 發表

哈.....雖然(教主)一直「深藏不露」・:023: 但小弟早巳認定(敎主)係馬評天地既其中一個超級強者。:131: :036:
贏得一萬幾千....唔好吹到我咁强,都係分享勝利既喜悅,買唔買操縱權係自已手上,我地主觀性强,好難集合各兄弟夾料,我都係夠膽買自已揀果啲馬,唔夠膽買人家啲馬,錢....自已輸左心安理得,我要學就係要吸取高手揀馬方法,呢樣野真係有排學,賽後評各人睇到既野都唔同,自已經常睇漏眼....靠各高手仙人指路,再不停翻睇引證再預測!我地都會輸....不過唔會輸得不明不白,我會追馬3仗內無表現,決定放棄免得浪費金錢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆