上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-4-19 10:56 PM 發表
早晨教主:071:
嘩!你剛剛先訓醒,我就要訓.....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-19 11:16 PM 發表

所以咪問吓你.....我真係睇到....不過:030: ....我都好想有野出:043:
其實每個馬房都有一套操練式,就好似返工,老細請你番嚟要跟工作程序、要做幾多野,差不多公式化,留意馬後評及睇番片,真係有用過操練模式,有啲馬跑到又前又後,真係好難捉摸......:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-4-19 11:14 PM 發表

咁早 ? 你隻皇帝very掂,我都係尾場先反敗為勝:036:
中唔到Q!諗偏左揀左齊歌頌......上次同場隻綠色駿威,無諗住第2場就係快活谷搏殺,宜家都諗唔到亞方有無執到?佢咁贏都相輕鬆,下次真係諗死人....理應都要追多場.....但無錢贏過點敢追呀!:025:

趁【橫眉】兄出現前我走先!:096: 12點前呢度係我睇......:025: 12點後......:096:

初步估計方嘉柏,大舉搏殺:好聲氣、星運才子、時分秒、御名燈、馬友寶,最有機會贏睇落得兩隻像樣,御名燈、馬友寶,睇埋賠率再作打算!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-20 09:19 PM 發表
初步估計方嘉柏,大舉搏殺:好聲氣、星運才子、時分秒、御名燈、馬友寶,最有機會贏睇落得兩隻像樣,御名燈、馬友寶,睇埋賠率再作打算!
實例場次:478、444、424、261要冷埋條千銀Q,提前抖暑捉條大冷Q,過條熱門PQ咁就好掂啦!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 12:10 PM 發表

我又偷睇到人地d好野:131: :096:
必殺操練終於出來。
靜靜的過了半季,最近兩個月方有起色。
空羣出擊,邊隻操練最Fit?
用操綀必殺技貼阿摩一直都是最準,且看今天是否收成日。
隻質新必留意
新 ...
今日唔理你,睇你有無表現!:097:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-22 01:54 PM 發表

第七埸隻全德勝]都係之選,吾諗住,免得去.:096:

點解吾?吾通?:096:  
睇緊馬!泥地唔鍾意賭!4場好友勝,應該贏得!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 12:10 PM 發表

我又偷睇到人地d好野:131: :096:
必殺操練終於出來。
靜靜的過了半季,最近兩個月方有起色。
空羣出擊,邊隻操練最Fit?
用操綀必殺技貼阿摩一直都是最準,且看今天是否收成日。
隻質新必留意
新 ...
你隻【不老英雄】,真係為你擔心,冼文諾3W?:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-22 02:10 PM 發表

依場未買...買臨場...如果 大摩 無手影就吾要:041:
呢樣野咪係未跑先輸信心!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆