上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 08:52 PM 發表

奶左隻 8 500$$:028: :029:
唔係呀!:025: 叫關領落飛就跟啦!:071: 我中500WP:098: ,唔想再賭前幾場唔係好順,Q又唔中算數!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-18 08:44 PM 發表
最緊要7號落到3倍,就係出擊!
我都係等緊機會先買,回飛都唔會買!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 09:00 PM 發表

睇吾到你句野:043: :032: :029: 又嚟:026:
又嚟!一招了.......真係無得急,唔好咁搏命呀!快活谷.....好惡攪...中既又唔好分,冷既又買唔到...:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 09:10 PM 發表

100018-APR-2007
20:45跑馬地
星期三位置4 場    8 八對半 $500

$500.00:043:
唔好咁搏,好易【萬劫不復】無自已心水重心,好易賭到傻,長期戰鬥慢慢追.......

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 09:21 PM 發表

上次奶到應一應...仲吾怕死咩:026:
你場場賭好難攪........你一日中兩場都未必有錢贏.......:028:

【皇帝出巡】咁樣俾人殺左,真係唔底.......內欄點解冇馬塞住個窿呀!:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 11:14 PM 發表

哈~真係比好大個位佢上:096: 果隻新野勁...係果面一級賽1200跑第4 122磅  1.09.5   -5.9馬位
御名燈 星期日出:096:  
下次繼續低調處理,8倍食唔到:043: 兩兄弟做唔到野!:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 11:30 PM 發表

係!!!明明睇到....咁都走隻4出嚟....食到口邊溜走左...真係吾低:046:
其實呢條跑道,有實力既搵食後勁馬,沿途擺最後等轉彎,必有空位上,但點搵呢類馬?

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 11:40 PM 發表

又要識車專彎..又要有追勁:044:  
個彎非常急,如果再踏油......必飛出去外邊.......

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-19 09:47 PM 發表
等你等到我心痛:071:
不老英雄 :098:
開心:096:
真係唔知你幾時先有表現?你對每個馬房操練模式都咁了解,係唔係唔識睇態呢?或者問問kuskit兄、彩虹兄兩隻馬狀態如何,【不老英雄】應該已到交代既時候,有賠率可以一試,【開心】就難攪少少,表現唔穩定略嫌飄忽,要有好好倍率先敢買!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆