上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 02:28 AM 發表

隻-力奇駿馬-係咪見低呢:092:  
3歲咁快見底,有排食?不過驚佢報1600,搏好分頭,咁就難攪!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-15 02:36 AM 發表

:043: 4x15 "一條直落,4口三關,六口孖宝,四個單頭:029:
宜家重有3x7:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 01:01 PM 發表

教主...借個位我備忘:027: 衝鋒槍.....御名燈.....一口田:036:
隨便!整大點字,我會打番係貼前#幾多,最緊要分析!我懶唔做靠你,有咩會加意見!我準備接個皇帝出巡啦!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 01:16 PM 發表

好呀~~皇帝出巡  人人下拜:096:
嘩!隨口噏........唔知會出,我話帶【個仔出街】,莫非預感到.......買番10蚊WP先.....

2007年4月18日,星期三, 跑馬地,草地 ,"B"

初步估計:熱門實力馬演出表演較佳,外藉大師傅預期表現會較華將好,四組1200米,實力份子唔好以為外檔蝕位,引致有好倍率而疏忽,內欄未必得到全面優勢,熱門倍加留意,兩組1800米,預計外藉騎師佔優勢,全晚外藉騎師大搏殺,再配華藉馬房,能否攻陷該晚賽事.......等埋賠率先作出預測........:098: :071: :098:

引用:
原帖由 pts_021013 於 2007-4-17 12:50 AM 發表

謝教主隆恩
得閒咪入來分享下,我走來走去有少少暈,當留言信箱,番來回......

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-17 07:21 PM 發表

今日吾落雨...聽日落超大:096:
唔敢點預測咩馬!聽日跑幾場睇下咩形勢,利咩先先賭!隻游水馬一定睇住佢......
買條六環彩碰碰運氣,首關:1.金百利、6.銀鑽
                                    —4.雄威、7.叫關領
                                    —5.鷹隼、10.駕馭
                                    —1.勁彩寶蹄、5.好本領
                                    —4.金同德、8.快步速
                                    —2.皇帝出巡、8.創惑
無特別重心!睇睇可唔可以中到1Q半Q,好多賠率偏熱,作參巧用..........

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 06:57 PM 發表
教主~~買左咩:071:
1-2-7

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 08:30 PM 發表
八對半 仲追吾追好呀:092:
我買 2,3,7
我要左7-4.8

最緊要7號落到3倍,就係出擊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆