上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-13 08:04 PM 發表
教主, 隻 世界波 呢次吾會波out正呀:131:
目標所在,上次支支左左,唔洗理佢轉腳問題,正呀!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-12 11:49 PM 發表
橫眉 仲吾上...佢果度一開就爆囡:096:
係唔係輸羅馬輸到暈呀?不過我知佢中車仔波膽,應該衰唔晒!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-12 11:04 PM 發表

無得頂!:071: 完全減輕我既壓力,:046: 搵左兩個鐘,多謝你!馬仔慢慢唸,尾場一齊唸掂佢!:071:
嘩!尾場完全係亂局,有實力贏都5、6隻,心大心細隻隻都鍾意,唯有隻隻都唔揀,揀隻冷野搏大霧,【喜樂趣】上次跑第四加左一分,簡單一點唸評磅員俾貼士,上次都算露光,今次隔夜有40倍,配賴維銘極之合理,唔搏等幾時呀?四連環冷門之選,連贏、膽、配腳真係唔識揀,隻隻實力馬都好鍾意,唔係贏得輕鬆就遲遲冇位贏唔到!搏隻冷P好過心大心細,今日冷門........

:071:
引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-14 02:22 AM 發表

:041: 教主,果然{神機妙算}好嘢:098: 近日有D嘢做:043: 日頭冇得上網:029: 夜晚先得:043:  
收埋食唔俾人知!你都抵死.....:071:

引用:
原帖由 pts_021013 於 2007-4-14 06:40 PM 發表
教主今日有咩收穫?
無咩輸贏!尾場度錯左,唔係可以執番點,揸住隻11有50倍,佢爆隻1如夢初醒,都係有唸過2落3既問題,不過隻11上次跑第4加左1分,誤導左思維,唔緊要總會捉到隻冷野,不過唔知幾時,第5場都有買12搭7PQ,真係要搵番果個兄弟,差點合作成功,跑1、4無計!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-14 10:34 PM 發表

隻 小飛象 吾信人食吾到....:029:  
上次已經贏得,唔知點解中唔到四連環!:046:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 12:39 AM 發表

世界波 好吾好食呀:071: 今日你無即場..如果吾係就大鑊:028: 我奶曬野:043:
世界波搭石磨都有7倍pQ都輸?小飛象果條成300,咁都奶野?尾場揀錯隻喜樂趣膽,如果揀駕高就........:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 12:54 AM 發表

我吾得閒去買........加上未唸定......第一場......跟住就 二十幾倍q 出左嚟:043:
完來無中:096: 怪唔知得奶野!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-15 01:01 AM 發表

:041: 好嘢!教主未訓,我可以同教主{請安}:041:  
好開心!:071: 午夜凶鈴!:096: 頭先場般尼茅夫,揸住兩粒都俾人追和,好激氣!:029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-15 01:03 AM 發表

我好小用 電話投注 果時未唸定.......點知突然有好重要記野要搞:028: :029: :044: :046:  
緊要過提款?:096: 下次唔好早一日買定,我都係買定,要補飛再電話投注,去馬會買收錢好過癮!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆