上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

我要訓!有野照明日會覆!:071:

引用:
原帖由 bearfunny 於 2007-4-10 08:24 PM 發表

教主有冇中文馬仔game介紹下呢:023:
緊係玩日本馬仔game,又平超真實!

引用:
原帖由 bearfunny 於 2007-4-10 09:16 PM 發表

唔識睇日文:030:
唔識都可以玩,銀頭馬做埋騎師,可以了解騎師點樣攞位,唔好以為成日做馬,係保留實力!:071:

橫眉兄! 我記得你.........係波網果度【捉熊貓】:046: ,誤會過你!來橫眉兄係賭波高手!:044:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-10 10:13 PM 發表

即係點呀教主:044: 我乜都晤知:044:
你唔睡,今晚點睇波呀?聽日變死狗!點攪!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-10 10:33 PM 發表

我一陣訓..我依?img src="images/smilies//2006/titter.gif" smilieid="113" border="0" alt="" />
你今晚都睇:092:
買番上次中開華倫西亞,傷兵唔少有隱憂,望佢主場守和,車路士踢法單調,好難得到甜頭,西班牙波有球味,有牽制力,車仔真係好難打,呢場買平手盤華倫西亞2.04,另外果場要羅馬,上次見到曼聯個後防咁樣,有布朗係度真係好驚,經常有【蝦碌】係呢啲大賽不容有失,好易出事,同埋傷兵嚴重,前中後有漏洞,如果沙夏出唔到,娃娃臉殺手正選,你要埋我份!半一下盤1.85,揸住一粒踢應該有數!:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-11 10:18 AM 發表

教主奶曬野:044:
奶左曼聯,唔知攪嘜,羅馬打假真係無辦法!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-12 01:28 PM 發表
隻 星運主帥 無得玩啦:043:
你哭咩呀!:096: 莫非又係搵食野?:098: 未做功課.......:028: 不過見到【榮進寶寶】:131: ,細細聲唔好話人聽:096:

兄弟有無【象形文字】字形字庫,做功課唔該!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-12 10:45 PM 發表
試試呢個:097:
http://www.internationalscientific.org

在Look up a Chinese character下的空白欄裡輸入你要查的漢字,然後click旁邊的Etymology,之後便會轉到搜索結果頁面,下面會有大量象形字的圖檔。 ...
無得頂!:071: 完全減輕我既壓力,:046: 搵左兩個鐘,多謝你!馬仔慢慢唸,尾場一齊唸掂佢!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆