上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

你班友仔搵我可以係度留言,今日唔得閒所以無浦頭,今日應該執唔少啦!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 pts_021013 於 2007-4-9 10:06 PM 發表
白果-.-
我無要功力勝!:043: 中唔到T,只中Q:098: W跑第2好激氣!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 10:12 PM 發表

教主今日有無我 數銀紙呀l
中尾場!如果富士晨曦跑第1,就更加好!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 10:17 PM 發表

:036: 都幾好分p都有3.05彩池勝出組合派彩 (HK$)獨贏1122.50位置1113.50530.501426.00連贏5,11159.50位置Q5,1168.5011,1458.005,14322.50三重彩11,5,142,044.00單T5,11,14757.00四連環3,5,11,142,214.00第十口 ...
上次已叫危兄買,佢話唔岩{柏寶}騎,我唸今次佢都中唔到!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 10:22 PM 發表

佢今日大摩日:096:  
嘩!執唔少羅!你做咩偷笑?重未睇賽評,朋友話尾場富士xx,跑得好曳,唔係就....:098: :131: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 10:38 PM 發表

佢尾場買左 4 慘:028:
尾場就係4,攪到飛左功力勝!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 11:23 PM 發表

我都驚隻 4 晤知佢咁出仲有無貨..出得咁密都晤知博乜...最怕呢d馬...晤要又晤安心..要又會小佢:028:
好明顯輸左進度,岩硬贏上來,隻馬真係要抖抖!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-9 11:31 PM 發表

我幾睇好隻馬架...由1200上到打呲......係晤容易架:071: :036:
隻馬今季用得好盡,好易頂唔順,到隻馬低潮期驚起唔番!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-10 12:13 AM 發表

小李馬房....好鬼失望:092:
超額完成,有個網介紹俾你,增值下......

http://members.at.infoseek.co.jp/wptactic/

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-10 12:19 AM 發表

晤該教主先:097: 不過呢個我有啦:071:
係打機用,好好用!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆