上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-8 12:03 PM 發表

咁難先有教主....又閃:044: :026:
你放心!我有時間會出來研究,我真係唔捨得,各兄弟個份真,同對賽馬既熱誠,你地既水準超乎我地想像,有時我地都以為你地一樣有料到!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-8 12:11 PM 發表

教主:043: 保重:098: 無教主無人搞鬼:096:  
呢期smbody係可以幫到你地,佢有心機幫到大家,有輸有贏先好玩!

:098:
引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-4-8 02:34 PM 發表

dehum兄,由您用頭像都而家,我都有支持您㗎,有入去兄弟度,我都係,吾好勞氣,大家都係:041: ,多啲發表,一齊贏錢.一走,啲點算呢?:029:

香港跟番兄弟,:122: 日本等我佢哋,同化,我責任重大.:041:
開始感覺自已思覺調,成日神經錯亂,太投入角色,變番以前【娛人娛已】,會輕鬆好多,身体唔好聽醫生講,記得食藥!:098: :071: :098:

點解出便個人兄,唔係我度買廣告,好有可疑!:025:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-8 09:28 PM 發表

原因好簡單
極可能你同佢有路:096::071:
全中!好無聊動作!版主有IP睇到,好快現形.....:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-8 09:28 PM 發表

原因好簡單
極可能你同佢有路:096::071:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3681254&highlight=

年青人貪玩,真係無辨法,小朋友有咩難題呢?

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-8 10:14 PM 發表

佢應該未成年
呢個假期有我地班人同佢傻
佢都唔錯丫:097:
睇落唔似,故意幫人宣傳!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-8 10:20 PM 發表

咁佢真係浪費自已電費啦:071:
好快就俾人BAN,一路順風!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-8 10:23 PM 發表

好快就俾人BAN,一路順風!:096:
如果P仔係度,可以查到係邊個!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-8 10:29 PM 發表

P仔一直都係度
不過:026:
佢輸到就黎要跳樓:071::096:
咁就唔好俾場波佢啦!容嘜易攪到佢命都無呀!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆