上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-4-2 11:05 PM 發表

戒左亂賭,本月精兵制,唔同佢玩,求贏唔求賭:025:
聚豪師母叫你䂿實點!知嗎?:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 01:01 AM 發表
第 6 場 - 五陵會鑽禧挑戰盃(讓賽)

2007年4月4日,星期三, 跑馬地, 21:45草地 ,"A" ,1000米 獎金: $750,000.00, 評分: 80-60, 賽事班次: 第3班今次提供六場,伍碧權出兩隻,會唔會底出?隻【好利 ...
點解無人頂,等我頂番上去先!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-5 12:16 AM 發表

教主好野中位置q,仲要係中到拍拍聲(晤怕無人知)果隻:096: :098:  
http://www.188channel.com/get.php?=467981

好料猛料盡在呢度!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-5 06:16 PM 發表

真係有D料到・:023: 你係得既!!:131: :036:
有運加褔至心靈,有機會去你度學下野,增加賽馬知識!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-5 10:09 PM 發表

哈.....從過往的言論巳經睇得出敎主對賽馬之道認識甚深・:023:
估計馬齡必然不淺・小弟有機會真係要多加學習相互交流。:131: :036:
多謝兄弟支持,有機會一定跟你學野至真!

聲明:本人不是一個唔玩得既人,睇個頭像用【麻原】都預左被人攻擊,但唸番又好似自已咁,孤立無門,但轉左用教主身份,反而重多左兄弟交流,本人唔係想係度搏宣傳,只是想分享贏同輸,點解贏點解輸,有時都會問兄弟意見,本來由唔識打字到現在都算可應付,真係多得版主鞭策,唔好只打號碼要加分析,我由12月正式走入嚟馬網,知道有個波馬比賽,唸住面皮厚試試參加,開呢個壇唸住搏表現,點知名額已滿,咁都算啦!咪玩每月個比賽,去證明自已既眼光,每個賽馬比賽既第一日,都設法嘗試揀有分頭,幫我贏多點分數,增加自已嘅勝算,但好可惜3個月過後輸左,輸左都唔緊要想知啲對手,用咩方法同技巧贏到咁多分,每個冠軍我都會問,佢地都有分享心得俾我聽,真係好多謝各兄弟。
經常有個奇想,以自已一人力量,點樣贏到馬會錢?就算贏到都有限,點解吸引到我係度?因出貼果班兄弟真係好有料,分析詳盡個人見解,接近職業,自已真係無咁既料,我心寫我手都表達唔到,各兄弟獨特風格,有贏有輸先好玩!
我只希望各弟繼續努力,分析..........戰勝馬會!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-6 10:18 AM 發表

教主早晨,教主睇你個樣就知你係一個玩得之人:096: 係度真係好鬼開心,教主千萬晤好走人,如果晤係就無得問,贏馬會先至係最開心:071: :098:
嘩!你講到我咁小氣,點出來行呀!教主只係想激發,每個人潛能唔知用多左氣,今次再發多次【各兄弟努力波馬齊中】天靈靈、地靈靈、個個兄弟戶口多好多個零。:098: :071: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-5 09:45 PM 發表

教主 9號 即場上嚟:092:果日等我係馬會攞返多小洗用 :046:
呢排好忙!應該上唔到,有好野唔會留低你,好兄弟!:098:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-7 02:00 PM 發表
:071: 入嚟同教主〔請安〕先:071:  
偶像:071: !真係愛死你!:131:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-3-30 05:38 AM 發表

hk1122兄同教主,都係我喜愛之人,呢次hk1122分析得幾好,兄弟有冇留意摩]如果果埸出擊,有時嘅熱門會....:044: 可能文家良係,一個吾識嘅細佬:044: :096:  
危兄!唔好走呀...........等埋我呀!千其唔好閃左唔知晌邊,【心領神會】令我感受好多野,你令我係邏輯思維方便,推至最高境界,多謝危兄時刻教晦,係呢度最受本人推崇,係虛擬世界最有血有肉,我完全感到你個份真、實在既感覺,唔怕話你知每月首次比賽貼士,都係內幕堅料,唔係點解咁有信心,話贏完番波網,不過應承朋友唔好搞咁多野,玩埋今個月功成身退!希望各馬迷原諒.....謝謝........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆