上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-1 03:34 PM 發表
25廄兵力解構:李易達點醒處女馬

25 廐 兵 力 解 構 : 李 易 達 點 醒 處 女 馬 ( 21 - 07 - 06 )

李 易 達 晉 身 練 馬 師 過 程 跟 葉 楚 航 及 沈 集 成 等 不 同 ,
並 非 紅 褲 子 出 身 , ...
1  1 快活莊主(E309)  楊啟棠  
2  8 山東好馬(G172)  冼文諾
3  9 勇善勝(G217)  杜利萊

1  11 創惑(G111)  楊啟棠  
2  4 極奇妙(G311)  冼文諾  
3  2 寶樹友盈(G300)  杜利萊

唔知咩叫巧合呢!又一次俾人收埋食!:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-1 04:10 PM 發表

記得 14/02/07  跑第一之後就 ,一場第三,一場第8
下次再俾滇仔騎追兩次,唔W放棄!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-1 04:17 PM 發表

收到!~:071:
出賽磅數要約1050,今次隻馬入直路已散,名顯唔係呢場,試完馬滇仔心中有數!:096:

第 6 場 - 五陵會鑽禧挑戰盃(讓賽)

2007年4月4日,星期三, 跑馬地, 21:45[/td]
草地 ,"A" ,1000米
獎金: $750,000.00, 評分: 80-60, 賽事班次: 第3班
今次提供六場,伍碧權出兩隻,會唔會底出?隻【好利高】揸住個1檔,2班落3班會唔會鹼魚都番生,今季騎師梅花間竹,今次輪到杜利萊,會唔會就係呢場郁手?個個都【鼓浪xx】我唔估!【去馬】唔用亞巫搵番韋達,應該係呢場再拚個明白,
單Q1.好利高、7.去馬

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-4-2 09:51 PM 發表

鄭俊偉有好多質新馬架:097:
呢個練馬師:030: ,好多時搏殺都俾人擒,冷馬至唸非必要唔好攪我!:028:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-2 10:42 PM 發表

我知,佢咁練馬功夫咁水,晤食佢邊個:096:
主要無靠得住既騎師幫佢仄馬,好難搵食,下下俾人卓,好泄章!:025: 唔識點打,打到錯晒..........:028:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-4-2 10:45 PM 發表

教主係咪輸到傻左~~:030: 3班點落2班:096: :097:
咁都俾你昅到:025: ,雞乸咁大個字都無人睇到:092: ,你都算唔話得,係2班落3班至岩!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-2 10:59 PM 發表

喂!vicky話 今晚 大,細 ,大
係唔係密碼123, 大,細 ,大呀?冇心水!3x1玩$10支持下!:071:

星期一 1
凱沙羅頓(主) 對 杜伊斯堡(客)
大 [2.5] @1.80
星期一 2
士砵亭(主) 對 比拉馬(客)
細 [2.5] @1.90
星期一 3
阿士東維拉(主) 對 愛華頓(客)
大 [2.5] @2.45 $ 10.00
行動上支持,唔睇波要返工,weekend先研究!:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-2 11:15 PM 發表

哈~教主真係好,快活谷個晚你係晤係度:071:
盡量出現,齊齊唸好過自已唸,成Q日唔信人,試下聽下人意見先!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆