上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

我黑唔緊要,最緊要兩隻野生生性性,照策騎指示,應坐位望贏!:071:

隻有景集有利條件於一身,幕後唔夠飽整多劑食,賊船都要上呀!:071:
隻人緣好馬牌面好似好蝕,但見佢後衝入位果兩場,唔係人咁品,呢場啲對手古靈精怪,唔去等幾時呀!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-30 12:11 AM 發表
:025: 〔橫眉〕向教主大人請安!:071:  
你係度可以拿禮貌大使,我都要瞓啦!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-30 12:13 AM 發表

嘩!:030:
你講得咁揚
實熱:030:
我真係要三思下至得:122:
你估我能力真係咁大呀!就係你咁唸,就好似好多報紙佬咁咪收埋食羅,以為會分薄!:096:

everything to share  right?:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-30 12:18 AM 發表

咁快:044: 我都未講,教主 bye bye:028:
就講兩句!今次又有咩好野呀?:131:進貢:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-30 12:21 AM 發表

:025: 有景火燒都唔會熱,同場有好多實力馬!
隻馬應該有8-15倍,如超過20倍真係唔知多謝邊個?:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-30 12:25 AM 發表

教主...我有個 上賽最後五分鐘 excel 你要晤要?
臨場落飛果個我有,你果個係咩呀?:097:

講真下次見到好野唔好分析咁多!真係揚左少少,下次收埋去,打馬名.....唔係打號碼或暗號....或pm:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-30 12:34 AM 發表

唔使分析
幫幫手打號碼或暗號得啦:071:
又唔係要分收埋準繩好多,之前無人睇果時,貼士唔差加左分析,反而每況愈下!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-30 12:39 AM 發表

又唔係要分收埋準繩好多,之前無人睇果時,貼士唔差加左分析,反而每況愈下!:096:
我想重有巴斯同危險,預埋佢地!:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆