上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:36 PM 發表

:025: 條友練馬都算不過不失,不過做馬做到離晒罩!以前我做飲食業,條友比料叫你幫佢買五皮,中就佢,輸就你:046: 你可以跟佢買番多少,你地明啦!
如果做到馬贏錢,唔駛踎到今時今日,好似亞巫咁,你估佢好有呀!:096:

我都差唔多,要返功搏殺呀!正職緊要............
以前正職係賭馬,宜家有個家實際啲好,受氣都要,鬼叫你窮、頂硬上:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:49 PM 發表

講真...都係架...黑氣上黎真係成個月都輸都幾大件事...全力賭馬1爻月9其他收入既話...:044:
宜家唔可以攞份糧出嚟豪,收入与官職不相稱!:096:

好真係要訓啦!:071: 聽日先睇番,88:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-28 11:30 AM 發表

哈......呢幾晚都算多姿多彩....巴c你咪一樣咁夜:096:
你好!休息可以上網吹水,無人攪!:096:

http://hk.myblog.yahoo.com/horse-winner
呢個兄弟值得分享,我地啲懶人有褔,下次佢揀完再自行分析,咁咪多啲時間吹水羅,哈哈..........:071:

25/03/2007 , 星期日 , 沙田
繼續做個大懶人 ,唔想寫咁多 ,第11場     維多利亞港讓賽 , 17:45 , 第1班, 草地, "C" , 1400米 , 好地
大多人目標集中13.友誼至上,上次贏馬姿態輕鬆,理應必選,問題係隔夜得果2倍 ,都無胃口 ,但臨場票數繼續成大熱,不能掉以輕心 ,7.長驅會係今場馬膽 ,隻馬近期沙田前中後試馬跑法,找到長驅佳跑法,上仗谷戰檔差臨場落飛,搏殺失手,幕後清楚原因所在,跑回沙田獱住1檔,今場可以敲晌勝鼓 ,另外8.陽光不能睇少,有級數有賠率,唔怕戴勝 理應正選。
今場以7.長驅、8.陽光作為重心Q、PQ,T腳13.友誼至上、11.非我莫屬、9.再領風騷
教主只作備忘,下次跟進!:025:

31/03/2007, 星期六, 沙田
第6場     駱克讓賽 , 15:35 , 第4班, 草地, "C+3"  , 1600米  

教主今場提供3.有景,作為今場重心馬膽,原因必有分頭,生成冷門命,經常被人忽略,幕後已清楚隻馬最佳跑法,今次再報1600草地, "C+3",食糊路程重要加2檔,同程贏2W都係加左10分,覑數到不得了,今場有景跑法非常簡單,只要出閘放頭,一放到底任務完成。隻馬特別鍾意貼欄跑,場次322隻濰坊最後200米,過極都過唔到隻有景18倍就係最佳證明。場次445隻有景10倍冇左條欄,兼三繍唔輸才怪,咪當過冷下河,今場換左滇仔配搭無問題,可算悤配出擊,臨場有8倍以上,單W唔補P信心表現!
配腳咪係鬥開果幾隻對手,單Q3.有景、10.濰坊

31/03/2007 , 星期六 , 沙田

第9場       告士打讓賽 , 17:10 , 第3班, 草地, "C+3" , 1400米
另一場提供係8.人緣好馬,有無分頭真係唔好望,唔大熱已經偷笑,跑法又係好簡單,留到最後入直路抄外檔逢馬過馬,直奔終點!隻馬已進入作戰狀態,配亞力真係騎到熟晒,只要出閘包尾就係搏殺跡象,如擺前或居中就準備撕飛!:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-29 11:05 PM 發表

真係無幾可同教主你同路:030:
居然二件你都睇岩
我依家個心真係15-16:044:
嘩!:025:好似講到我貼必死!:028:最多咪又係跑第四!:096:
兩隻野數據都好嚇人:025:,同練馬師合作滇仔得1W:030:,亞力未W過:028:,唔冷真係唔好唸!你唔係賭開熱門咩?:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆