上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:02 PM 發表

:025: 我都係一個,機夲上佢要我就買:032:
咪係羅!:071: 遊戲機都成屋,psp,ps,ps2,xbox,xbox360,nds,gamebox攪到自已同佢一齊癲!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 11:02 PM 發表

晤好笑我啦....我黑左好耐:071:
精英大師最後果幾場我都做左傻仔重手幾千咁比左馬會:032:
隻馬都知道自已强者身份已被取待,唔想參与競逐!

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 11:08 PM 發表

爸爸,我又要唷:096:
我話左唔准買,幾日後都會出現眼前,不過我唔出聲!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:09 PM 發表
:025: 小弟選馬有一個方法!請教主比D意見!上場减兩至五分馬全步唔買!除泥地,五班,季初!
減分過急有時都好考人,唔知幕後點想,係啲降班邊緣,真係要睇隻馬落班,孭重磅有無勝機先,唔係都會係輕磅到搵食,配個牌仔輕飄飄,放番嚟P當W賭吹佢唔脹!:025:

:071:
引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:16 PM 發表

:025: 初學者呀!教你一個方法留番下季用!三歲PPG初出弟一場如果跑千四,即克能上名同贏就記住佢,長買!
呢個知道因年幼馬唔識回氣,能夠贏和近都值得留意!:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:18 PM 發表

哈哈...今季最佳例子--"永旺財"...:071:
不過好多練馬師都報跑1000,觀察隻馬有幾多料!

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 11:21 PM 發表

而我就3分或以上,除左今日買左隻希望大家永同歡外,所以我之前問你地這問題鑼:071:
IQ問題攪到我會錯意!:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:27 PM 發表

但係好多時都會走晒光呢...好似上季既"玉蜻蜓"同今季既"波板糖"甚至"齊齊開心"之類...:071:
無錯!所以不能俾啲牌仔上去,隨時渣都無,點搵食呀!:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:32 PM 發表

人地好勁架...今季一隻"大家平安"一隻"蓮華生輝"....再加埋季初既"飛象過河"....夠養自己13場咁滯啦...:071:
集中幾馬好易無得撈,唔係季季都有幾隻好野頂得住!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:33 PM 發表

牌仔又邊有咁好手力呀....勝哥那些你睇下....手力大到暈..."駿馬"當年可以俾佢拉到咁....上次既"波板糖"都一樣...:071:
呢啲咪係騎功羅!好多馬啲馬評家見到好野,唔會好似呢度咁會唱出嚟!呢度啲馬評家超强,我鍾意呀!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆