上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.6k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:12 PM 發表

教主,我同你都一樣係咁睇隻長駒............:043:
無辦法!唯有係快活谷再昅下有無機會!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:16 PM 發表

:041: 教主,神龍見首不見尾!
我老細一個禮拜只有一日,可以家庭樂,唔通為錢唔陪佢呀!錢買唔到親情嫁!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:21 PM 發表

:025: 依隻{廢馬}泥!冇弗o四至五場冇料到,通常都唔係好嘢!
唔係隻馬問題,係果隻馬個老細問題!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:25 PM 發表

:041: 問世上有幾多愛 流露無限美善
     像世間舐犢情深 永不改變
     令我面對一切 回復無盡信念
     人類親情中 係有真愛見

*日日夜夜獻種種關懷 親情無處不現
     就像春風吹遍身心  ...
你點對佢,第時老左佢點對番你,唔想做孤獨老人!:071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:42 PM 發表

Master又係好似危險咁整個好意頭,888入現金,
危險就88888入銀行:096:
贏多啲分先攪下啲吉利野!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:43 PM 發表

:041: 我朝早同做女去公園玩一大輪,下午佢就訓教!:096:
我個男仔有用唔完体力,你既辦法唔掂!:025:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:46 PM 發表

:025: 少少姐!同你比,冇得比,你羸親都十皮ハ皮,你先係好嘢{馬評天地最強者!巴斯}我一定{唱}你:071:  
唔知係咁吹!會唔會扣分嫁?減十分八分肉赤死呀!:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-3-25 10:47 PM 發表

就係咁我先至比佢吹脹:032: ,我上次就係中魔術師位置,呢次就咁比翻佢:046:
今次輸左形勢,咪當跳左課快功夫,點都多場先死心!:025:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:54 PM 發表

:071: 我同個女講老豆羸錢同你去買嘢玩,佢就唔會攪我,自己睇電視!想當年我老豆都係咁:096: 一齊睇鏢叔!
我唔講賭贏會買野俾佢,佢要買既野同事頭婆聲就有,唔需要贏先有,一粒大晒!:025:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:56 PM 發表

:025: 又唔係吹水,真係嗎!
係比賽區作1000000分,立刻扣分,唔准騙人!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆